Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’in ABD’de yaşadığı yıllarda bunalıma girmesine sebep olan şey neydi?

Kerem Bürsin’in ABD’de yaşadığı yıllarda bunalıma girmesine sebep olan şey neydi?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde elde ettiği başarının ardından kariyerinde çok hızlı bir yükseliş yaşayan ve adını neredeyse tüm dünyaya duyuran Kerem Bürsin’in çocukluğunun bir kısmının ABD’de geçtiğini artık herkes biliyor. Yakışıklı oyuncu ABD’de yaşadığı yıllarda yaşadığı en büyük sorunu açıkladı.

Kerem Bürsin, gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun gelirini kız çocuklarının eğitimine bağışlanacak Sizin Öykünüz isimli kitap için çocukluğuyla ilgili itiraflarda bulundu. Bürsin, ABD’de yaşadığı dönemde isminin anlaşılamamasının kendisinde bir dönem bunalıma yol açtığını itiraf etti.

Kerem Bürsin o yıllarda ismi nedeniyle kendini dışlanmış hissetmiş. Ancak babasından isminin, Nazım Hikmet’in Kerem Gibi Olmak şiirinden geldiğini öğrenince bu fikri değişmiş. Yakışıklı oyuncu böylece adıyla barışmış.

Kerem Bürsin’in ABD’de yaşadığı yıllarda bunalıma girmesine sebep olan şey neydi? 7

Oyuncu olmak istediği dönemde de menajerlerin ismini değiştirmesi için ısrar ettiğini söyleyen Kerem Bürsin, bir dönem beraber olduğu kız arkadaşının seslendirme sanatçısı babası sayesinde isminin eşsiz olduğunun farkına vardığını söylüyor. Özellikle de yurt dışında…

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin ardından hala bir projeyi kabul etmedi. Yakışıklı oyuncunun Disney Plus’la anlaştığı söyleniyor ancak projesinin ne olacağı konusunda hala net bir açıklama yapılmadı.

Yakışıklı oyuncu bu süreçte reklam filmlerinde rol almayı tercih ediyor. Kerem Bürsin’in pandemi öncesi çekilen Eflatun isimli filmi ise kısa süre önce gündeme geldi. Başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı filmin yayın tarihi konusunda bir açıklama yapılmadı.