Ana sayfa Dizi Haberleri Avrupa Yakası’nın Makbule’si Hasibe Eren bu sefer güldürmeyecek, yeni dizide herkes şoke olacak!

Avrupa Yakası’nın Makbule’si Hasibe Eren bu sefer güldürmeyecek, yeni dizide herkes şoke olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hasibe Eren öyle bir rolde ki, bu sefer güldürmeyecek, herkesi şaşkına çevirecek! Hasibe Eren ismini dizi hayranları Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi komedi dizilerinden hatırlıyor… Gülse Birsel imzalı bu dizilerin değişmez başrollerinde birisi olan usta oyuncu, komedi rolle ile izleyicilerin aklına yazıldı…

1975 doğumlu olan Hasibe Eren son dönemde diziler konusunda bekleme döneme geçirmişti. Pandemide dizi setlerinde göremediğimiz oyuncu, sinema projelerinde bulunmuş ama genel olarak dinlenmeyi tercih etmişti.

Hasibe Eren’i 2 yıl aradan sonra yeniden televizyona döndürmeye ikna eden dizi atv’nin Hakim isimli yapımı oldu. Gelen teklifi değerlendiren oyuncu, hayranlarının çok şaşıracağı bir rolle ekranda olacak.

Avrupa Yakası'nın Makbule'si Hasibe Eren bu sefer güldürmeyecek, yeni dizide herkes şoke olacak! 7

Komedi rollerinin ardından oyuncunun bir mafya liderini canlandıracağı Gülbahar rolüne herkes çok şaşıracak. Dram performansları ile de bilinen ve güçlü oyunculuk yetenekleri ile takdir gören Hasibe Eren, Hakim dizisinin en sert karakterlerinden birisi olarak öne çıkacak.

Your Honor isimli ABD’nin ünlü dizisinden uyarlanan Hakim’in çok etkili bir oyuncu kadrosu oluştu. Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Eslem Akar gibi önemli isimleri yeni dizide izleme fırsatınız olacak.

Hasibe Eren de bu kadroya en son dahil olan isim oldu ve çekimlerin de kısa süre içinde başlaması bekleniyor. Dizinin ilk fragmanı yayınlanmış ve Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı görüntüler heyecan yaratmıştı.

Hakim dizisi yıllarca adaleti sağlayan ve adil kararlar veren bir hakimin, oğlu suça karışınca yaşadığı büyük çelişkiyi anlatıyor. Vicdanı ile adalet duygusu arasında kalan bir babanın yaşadığı trajik olayları bu dizide bulacaksınız.