Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Payitaht Abdülhamid ve Barbaroslar dizisinin yönetmeninden TRT1’e yeni dizi geliyor!

Payitaht Abdülhamid ve Barbaroslar dizisinin yönetmeninden TRT1’e yeni dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar isimli TRT1 dizisinin oluşmasına büyük katkı yapan isimlerden birisi de yönetmen Doğan Ümit Karaca oldu… Payitaht Abdülhamid isimli aynı kanalda 5 sezon yayınlanan dizide de yönetmenlik yapan Doğan Ümit Karaca, şimdi de yeni bir dizi için hazırlıklara başladı.

TRT1’in yeni dizisi Balkan Ninnisi için çalışmalar titizlikle devam ediyor. Payitaht Abdülhamid dizisinin de senaryosunu yazan Uğur Uzunok, bu sefer Balkan Ninnisi dizisi için güçlü bir senaryo hazırlığı yapıyor.

Uğur Uzunok, ayrıca Akif isimli Fikret Kuşkan’ın başrolünde yer aldığı Akif dizisinin de hikayesini yazdı ve yapımcı olarak projede yer aldı… Uğur Uzunok, Payitaht Abdülhamid projesinde birlikte çalıştığı yönetmen Doğan Ümit Karaca ile birlikte yeniden dizide buluştu.

Balkan Ninnisi isimli projenin çekimleri Makedonya’da gerçekleştirilecek. Yapımcı ve yazar Uğur Uzunok ile yönetmen Doğan Ümit Karaca’nın dizinin çekileceği mekanları bakmak için Makedonya’ya gittikleri de ortaya çıktı.

Balkan Ninnisi dizisinin hikayesini; Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Hamit Işık, Esma Koç ve Nurdan Tufai birlikte yazıyor.