Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Bürsin’in ego eleştirisine Kadir Doğulu’dan yanıt geldi!

Kerem Bürsin’in ego eleştirisine Kadir Doğulu’dan yanıt geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı isimli diziden sonra dünyanın dört bir yanında hayranlarının sayısını artırdı. Sadece dizideki oyunculuğu ile değil, kişisel özellikleri ile de ilgi gören Kerem Bürsin, mütevazi yapısıyla da hayranlarından büyük destek alıyor.

Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Türkiye’deki oyuncuların en önemli sorunu olarak ego konusunu gündeme taşıdı. Türk oyuncuların popüler olduğu zaman egolarının arttığını ve bunun da doğru olmadığını belirten Kerem Bürsin, bu tür durumları yurt dışında görmediğinden bahsetti.

Kerem Bürsin’in bu sözleri tartışma yaratırken, Kadir Doğulu’ya da muhabirler bu eleştiriyi sordu.

Avrupalılar’ın Türkler’den öğrendiklerini dünyaya yaymaya çalıştığı fikrinde olan Kadir Doğulu, bu noktada soru üzerine Kerem Bürsin’in sözlerini değerlendirdi.

Kerem Bürsin’in Türk oyuncuların popülerleştikçe egolarının artmasına yönelik eleştirisi için Kadir Doğulu şunları söyledi:

“Kerem’in yaptığı aslında her iki tarafın en güzel tarafını görmeye çalışmak. Biraz onun dediği gibi, biraz da bizim farkına varmaya çalışmamız gerektiği bir durumu zorluyor. Burada ego yok. Türkiye coğrafyasında, ego sıfır, sağduyu, vicdan ve medeniyet bizim topraklarımızda en üst seviyede. Bunu gösterememe biçimimiz, Avrupa ve Amerika’dan çok etkilenmiş olmamız.”