Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ekrana veda ederken, bir çok dizinin yapamadığını yaptı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ekrana veda ederken, bir çok dizinin yapamadığını yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde kadınların ağırlıkta olması, hikayesindeki sağlam duruşlu, meslek sahibi ve güçlü kadınları temsil eden karakterleriyle Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, özellikle kadın izleyenler tarafından çok beğenilen bir yapımdı. Reytingleri bir düşüp bir yükselen diziyi ayakta tutmak için zorlu bir çaba gösterildi.

Senaristinden oyuncusuna, kamera arkası ekibinden yönetmenine, kanalından yapımcısına kadar dizinin sezon ortasında bitmemesi için büyük bir gayret sarfedildi adeta! Salı akşamlarının gözde yapımları içinde kimi zaman reytinglerde geriye düşse de kemikleşmiş bir izleyici kitlesi tarafından çok sevildi Evlilik Hakkında Her Şey dizisi.

Fox TV’de bu sezon başlayan dizi, hafta içinde ekrana gelen 33. bölümüyle veda etti. Final yapacak mı, yapıyor mu derken bir şekilde sezon sonuna kadar gelmeyi başardı. Dizideki kadınların meslek sahibi, kendinden emin, duruşlarından, tarzlarından ve kişiliklerinden ödün vermeyen güçlü duruşları, örnek teşkil eden karakterler olarak da çok sevildi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ekrana veda ederken, bir çok dizinin yapamadığını yaptı! 10

Kimi zaman dramatik, kimi zaman eğlenceli ve entrikalı dizi, ekrana veda etti ancak arkasında hoş bir seda bıraktı! Pek çok dizide kadın karakterlerin ezik, dram dolu hayatlarındaki boynu bükük, çaresiz, meslek sahibi olmamış karakterlere karşılık Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde avukat olmuş, mesleklerinde başarılı, modern ve aydın kadın imajlarıyla dizide varolmaları, izleyenlerin de çok taktir ettiği bir durumdu.

Dizi, televizyon ekranlarında görmeye alıştığımız ezik kadın tiplemesinin dışına çıkarak izleyenlere daha gerçekçi, ayakları yere basan kadın imajı çizdi. Veda ederken de aynı güçlü duruşuyla tüm izleyicinin gönlünü kazandı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ekrana veda ederken, bir çok dizinin yapamadığını yaptı! 11

Avukat olan anne ve kızlarının hikayesi, ekrana son kez geldi bu hafta. Diziyi takip edenler için üzücü ama eğlenceli bir bölüm oldu son bölüm. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin rol aldığı diziye sonradan Barış Kılıç da dahil olmuştu.

Yiğit Kirazcı ve Sarp Akkaya ise diziden bir süre önce ayrılmışlardı. Kadın ağırlıklı başrolleriyle ekranda en çok kadınların dikkatini çeken bir yapım oldu haliyle. Kimi zaman komik, kimi zaman acıklı hikayelerle toplumda yaşanan pek çok konuya da parmak bastı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi…

Arkasında hoş bir seda bırakan dizi veda ederken izleyici de hüzünlü olduğu kadar böylesi kadınları ekranda görmekten dolayı mutluydu. Hepsi birbirinden başarılı kadın oyuncularıyla Evlilik Hakkında Her Şey, ekrana veda ederken dizilerdeki ezik kadın imajından da kurtaran karakterleriyle uzun süre akıllarda kalmayı da haketti…

Diziyle ilgili yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ekrana veda ederken, bir çok dizinin yapamadığını yaptı! 12

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ekrana veda ederken, bir çok dizinin yapamadığını yaptı! 13