Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in hayranları bu hareketleriyle ünlüleri bile kıskandırır!

Kerem Bürsin’in hayranları bu hareketleriyle ünlüleri bile kıskandırır!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in 6 Temmuz Perşembe akşamından itibaren yeni dizisi Ya Çok Seversen ile ekranlara dönmesi hayranlarını da çok mutlu eden bir gelişme oldu.

Sen Çal Kapımı isimli dizide Hande Erçel ile büyük başarı kazandıktan sonra Kerem Bürsin, 2 sezondur televizyon ekranında bir projede yer almıyordu. Hayranlarının heyecanla beklediği yeni dizi Ya Çok Seversen bu nedenle büyük önem taşıyor.

Oyuncunun dünya çapına yayılan ve bir hayli de aktif olan hayranlarının sosyal medya üzerinde yaptıkları büyük etkileşimler uzun süredir konuşuluyor.

Hayranlar bu sefer de ünlü isimleri bile kıskandıracak bir olaya imzalarını attı. Kerem Bursin fanları, oyuncunun kariyerinin 10. yılını Times Square’de kutladı…

Kanal D’nin yeni dizisi “Ya Çok Seversen” ile ekrana dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Kerem Bürsin kariyerinin 10.yılını kutluyor.

Sevilen oyuncunun fanları sürprizlerine bir yenisini daha ekledi.

Kerem Bürsin’in Türkiye, İtalya ve İspanya’daki fanları, ünlü oyuncunun kariyerinin 10.yılına özel 10 yıl boyunca oynadığı film ve dizi karakterlerinden oluşan bir video hazırlayıp Times Square’de yayınladılar.

Sosyal medyada on binlerce tebrik mesajı yayınlayan fanlar Kerem Bürsin için hazırladıkları sürprizlerle şaşırtmaya devam ediyor.