Ana sayfa Sosyal Medya Atakan Hoşgören yeni diziye başladı, hayranları mest oldu!

Atakan Hoşgören yeni diziye başladı, hayranları mest oldu!

tarafından ker_def

1999 yılında dünyaya gelen Atakan Hoşgören, 2017 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Genç oyuncu ilk olarak 4N1K isimli projede yer almış ve canlandırdığı Ali Tekelioğlu karakteri ile hafızalara yerleşmişti.

Ardından Akıncı isimli atv dizisinde Murat karakterini canlandıran oyuncu, San Söz dizisinde ise Umut olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

İçimizdeki Ateş ve Boyu Beyaz dizileri yer alan Atakan Hoşgören, Kanal D’nin yaz sezonunda büyük yatırım yaptığı Dönence dizisinin başrollerinden birisi oldu.

Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun öne çıktığı dizinin hikayesinde Miro karakterini canlandıran Atakan Hoşgören, sosyal medyada ilgi gören isimlerden birisi oldu. Hayranları oyuncuya övgülerde bulunan paylaşımlar yaparken, yeniden ekrana dönmesinden duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Son dönemin yetenekli genç oyuncuları arasında gösterilen Atakan Hoşgören, televizyon ekranında geçen yıl kısa süren İçimizdeki Ateş dizisinin ardından yeniden hayranlarının karşısına çıkmış oldu.

Salı akşamları Kanal D’de izleyicilerle buluşmakta olan Dönence dizisi farklı hikayesi ile dikkat çekiyor.

Hikayede “Miro” karakterine hayat veren Atakan Hoşgören, dizinin yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyada çok konuşulurken, projenin genç izleyicilerin dikkatini çekmesi de oyuncu adına kariyeri için iyi bir fırsat olarak gözüküyor.