Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in oyunculuk mesleğinden önce yaptığı işlere şaşıracaksınız!

Kerem Bürsin’in oyunculuk mesleğinden önce yaptığı işlere şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Amerika’da büyüdü ve 2013 yılında Türkiye’ye dönerek dizilerde kendisine şans buldu ve bugünlere kadar da başarılı bir süreç yaşadı. Oyunculuk kariyerinde Güneşi Beklerken isimli proje kadar Sen Çal Kapımı’nın da Kerem Bürsin için büyük önemi bulunuyor.

Güneşi Beklerken ilk çıkış yaptığı ve yapımcıların farkına varmasını sağladığı dizi olmuştu. Sen Çal Kapımı ise, dünyanın birçok ülkesinde çok geniş bir hayran kitlesine kavuşmasını sağlayan bir dizi olarak anılıyor. Kerem Bürsin bu kadar başarılı işler yapmasına rağmen, oyunculuk mesleği öncesinde çok farklı işlerde çalışmak zorunda kaldı.

Ünlü oyuncu zaman zaman oyunculuk öncesi dönemde yaşadıkları ile ilgili açıklamalar yapıyor. Kerem Bürsin, bu sefer de hangi işlerle uğraştığı konusuna değindi ve şu açıklamada bulundu:

“Sürünmek… Garsonluk yaptım. Gece kulubünde çalıştım. Spor kulübünün tuvaletlerini temizledim ve kirli havlularını yıkadım. Şoförlük yaptım. Bir de sosyal medya firmasında çalışıyordum. Zordu. Şoförlük yapıyordum, spor salonunu gece 4’te açıyordum. 12’de oradan çıkardım ve şoförlüğe giderdim. Gece de kulüpte çalışıyordum. Çoğu zaman otoparkta uyurdum, böyle bir dönemim vardı. Her şeyi yapıyordum ama oyunculuk yapmıyordum. Ve oyunculuk uğruna bunu yapıyorum.”

Kerem Bürsin, bu tempoda çalıştığı dönemde deneme çekimleri olduğu zamanlarda ise işlerin karıştığını ve bu çekimlere katılmak için de çok zorlandığı anlar yaşadığını ve sürekli yalanlar söyleyerek bu süreci geçirmek zorunda kaldığını anlattı.