Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Farah dizisini bekleyenler için Aslı Enver şoku yaşanıyor!

Benim Adım Farah dizisini bekleyenler için Aslı Enver şoku yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta Berkin Gökbudak ile sessizce evlenen ünlü oyuncu Aslı Enver hakkında basında yer alan hamile olduğu yönündeki iddialar hayranlarını çok şaşırttı. Oyuncunun evlilik ve çocuk yapma konusunda geç kalmasından korkan hayranları da bu haber ile büyük sevinç yaşamış oldu. Aslı Enver, 1984 yılında dünyaya geldi ve 38 yaşında bulunuyor.

Anne olmak istediği de bilinen oyuncunun hamile olduğunun ortaya çıkması ile birlikte, geçen hafta yaşanan ani evlilik kararının nedeninin ortaya çıktığı değerlendirmeleri de yapılıyor. Aslı Enver hayranları bu sürpriz gelişmenin ardından uzun süredir merakla beklenen Benim Adım Farah isimli dizi nedeniyle ise üzüntü yaşıyor.

Benim Adım Farah dizisini bekleyenler için Aslı Enver şoku yaşanıyor! 7

Aslı Enver, hamile olduğu ve bu süreçte bebeği için sıkıntı oluşturmaması amacıyla Benim Adım Farah dizisinde yer almaktan vazgeçti. Oyuncunun hayranları hamilelik konusuna ne kadar çok sevindiyse, heyecanla beklenen diziden ayrılmasına da üzüldü.

Aslı Enver’in yerini alacak yeni bir kadın oyuncu ile birlikte Benim Adım Farah isimli Fox TV dizisinde yeni bir sürecin içine girilecek. Bu durumun dizinin ekrana gelişini de geciktirmesi bekleniyor.

Arayış isimli Disney Plus dizisinde yer alan Aslı Enver’in artık planlarında bebeğinin öne çıktığı ve kariyerine bir süre ara vereceği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Okuma provalarına başlanan ve The Cleaning Lady isimli diziden uyarlanan Benim Adım Farah için ise şimdi yeni bir kadın oyuncu bulunması gerekiyor. Aslı Enver, böyle bir hikaye için çok uygun bir adaydı. Ancak hamileliğin ortaya çıkması ve dizi setlerindeki yoğun tempoda bebeğine zarar gelme ihtimalinden çekinmesi nedeniyle ünlü oyuncu, evinde dinlenerek bu süreci geçirmek istiyor.