Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Aldatmak dizisinin gücünün bir sebebi de Bir Zamanlar Çukurova deneyimi!

atv’nin Aldatmak dizisinin gücünün bir sebebi de Bir Zamanlar Çukurova deneyimi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi tam 4 sezon boyunca atv ekranında fırtına gibi esen bir yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova projesi; çok iyi reytingler alan, birincilik kürsüsünün abonesi haline gelen, elde ettiği ödüller ve ortaya koyduğu hikaye gücüyle akıllarda yer edinen bir diziydi.

Vahide Perçin, Hünkar karakteri ile gönülleri kazanmıştı. Şimdi de ünlü oyuncuyu Güzide olarak atv ekranında bu sefer Aldatmak dizisinde izleyenler, ortaya koyduğu başarıdan gururla bahsediyor. Perçin, oyunculuk deneyimi ile farkını bir kez daha hissettirirken, Aldatmak dizisinin hikaye gücü ve çekim kalitesinin arkasında yine Bir Zamanlar Çukurova ekibi bulunuyor.

Yönetmen Murat Saraçoğlu ve senarist grubu bir önceki projede birlikte çalıştığı için de sette ve hikayede uyumlu bir süreç yaşanıyor. Vahide Perçin’in de kadın başrol olması ile birlikte Aldatmak dizisinin başarısında Bir Zamanlar Çukurova izi net bir şekilde kendisini gösteriyor.

Vahide Perçin, dizinin kadın başrolü ve tecrübesini yansıttığı sahneler ile büyük ilgi görüyor. Mustafa Uğurlu ile Ercan Kesal ikilisi de yine tecrübelerini yansıtarak, genç isimlere destek sağlıyor.

atv'nin Aldatmak dizisinin gücünün bir sebebi de Bir Zamanlar Çukurova deneyimi! 8

Yönetmen Murat Saraçoğlu, hikayeyi oyuncular ile anlattıklarını vurgulayarak, bir önceki dizisi Bir Zamanlar Çukurova’yı da öne çıkartarak şunları söyledi. “Oyuncuların bize inanması ve hikayeye bağlı olması çok önemli. Avantajımız, zaten Güzide karakteri. Vahide hanım ile bir önceki işte de beraber çalıştık. Senaristimiz de bir önceki işteki senaryo grubumuz. Dolayısı ile oradan birbirimizi daha iyi anlayabildiğimiz ve ortak kararlar alabildiğimiz, üzerine kafa yorabildiğimiz bir çizgi yakaladık.”

Yönetmen Saraçoğlu’nun da ifade ettiği gibi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başlayan oyuncu, yönetmen, senarist işbirliğinin Aldatmak projesine de yansımış olması, hikayenin başarısının en önemli faktörlerinden birisi olarak gözüküyor.

Dizinin oyuncu kadrosunun iletişiminin doğru şekilde gerçekleştiğini anlatan Murat Saraçoğlu, bunun da başarıyı getirdiğine vurgu yapmış oldu.

atv'nin Aldatmak dizisinin gücünün bir sebebi de Bir Zamanlar Çukurova deneyimi! 9

Aldatmak dizisinin farklı karakterlerinden birisi olan Ümit’i Cem Sürgit canlandırıyor. Tecrübeli oyuncular ile bir arada çalışmanın öneminden bahseden Sürgit, “Onlar benim ustalarım açıkçası. Ben onlardan çok şey öğreniyorum sette. Hem oyunculuk açısından hem onlarla yan yana oynamak benim için çok büyük bir şans” diye konuştu.

Canan Ürekil de yine tecrübeli isimlerle yan yana oynamanın kendi kariyeri açısından çok büyük bir şans olduğunu ifade etti.