Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizi stratejileri ile öne çıkan Alp Navruz, aşklarını da artık setlerden buluyor!

Dizi stratejileri ile öne çıkan Alp Navruz, aşklarını da artık setlerden buluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz, dizi seçimi konusunda kendisine gelen projeleri çok iyi tahlil etmesi ve iyi kararlar vermesi ile biliniyor. Genç oyuncu, başarıdan başarıya koştuğu bir kariyer sürecinin zirvesinde bulunuyor.

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle popüler birisi haline geldi. Elimi Bırakma dizisinde canlandırdığı Cenk karakteri hala akıllardan çıkmadı.

Alp Navuz, özellikle hikayesi derin ve canlandırdığı karakterin de izleyicilerde iz bırakmasını istiyor. İyi projeler seçme konusunda kendisine has bir stratejisi bulunan oyuncu, senarist ile konuşarak hikayenin gidişatını ve karakterin dönüşümünü kafasında tam olarak canlandırmadan da teklifleri kabul etmiyor.

Zümrüdüanka dizisindeki Serhat ve Ada Masalı dizisindeki Poyraz karakterleri de oyuncunun kariyerine önemli bir katkı yaptı. Bu sezon da Yürek Çıkmazı dizisindeki Halil karakteri ile hayranlarını mest eden Alp Narvuz, kariyerinde başarıdan başarıya koşmayı sürdürüyor.

Ünlü oyuncunun son yıllarda aşklarını da dizi setlerinden bulması hayranlarını şaşırtan bir durum oldu. Kararlılığı ile bilinen oyuncu, Ada Masalı dizisindeki rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan ile sette başlayan yakınlaşmanın aşka dönüşmesiyle gündem olmuştu. Ancak onların ilişkisi çok da uzun sürmedi.

Alp Navruz, yeni aşkını ise yine dizi setinden buldu. Kızılcık Şerbeti dizisiyle büyük kariyer çıkışı yapan Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz ilişkisi ortaya çıktı. İkilinin setlerdeki çalışmalar bitince tatil pozlarının ortaya çıkması da hayranlarını heyecanlandıran bir durum oldu.

İki genç oyuncunun aşklarının Bodrum’daki tatil pozları ile belgelenmesi son dönemde magazin gündeminde ön sıralarda yer alan bir konu.

Artık onlar magazin dünyasının gözde çifti olarak anılmaya başlandı. Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu hayranları da onları birbirine çok yakıştırdıklarını belirten paylaşımlarla sosyal medyada bu aşkın heyecanını yaşıyor.