Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’in yabancı hayranları yeni dizisine aşırı ilgi gösteriyor!

Kerem Bürsin’in yabancı hayranları yeni dizisine aşırı ilgi gösteriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ya Çok Seversen isimli Kanal D’nin romantik komedi dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizinin 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olmasının heyecanı yaşanıyor. Kerem Bürsin hayranları özellikle de hikaye içindeki Ateş karakterinin nasıl birisi olduğunu çok merak ediyor. Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin uyumu konusunda da sosyal medya ortamında çok olumlu bir tablo bulunuyor.

Ya Çok Seversen dizisi özellikle de yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarını fazlasıyla etkilemiş durumda. Kerem Bürsin’in uzun bir aradan sonra yeniden romantik komedi hikayesi ile ekrana dönecek olmasının heyecanı Türkiye sınırlarını çoktan aştı.

Ya Çok Seversen dizisiyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlara bakıldığı zaman yabancı dizi hayranlarının büyük ilgisi net bir şekilde yorumlardan anlaşılıyor. Farklı dillerde paylaşımlar yapan ve dizinin heyecanını, duygusal sözlerle aktaran izleyiciler Kerem Bürsin’e duydukları seviyi diziye ilgi olarak yansıtıyor. Binlerce paylaşım ile başlayan bu desteğin, dizinin yayına girmesinin ardından artarak devam etmesi bekleniyor. Bu durumu Kerem Bürsin etkisi olarak değerlendirmek yanlış olmayacaktır.

Kerem Bürsin'in yabancı hayranları yeni dizisine aşırı ilgi gösteriyor! 7

Ya Çok Seversen dizisi bu anlamda sosyal medyada en çok desteklenecek yaz dönemi yapımlarının başında gelecek gibi gözüküyor.

Başrolde yer alan iki oyuncunun dizideki uyumu, enerjileri ve ortaya çıkacak olan sinerji projenin başarısında çok etkili olacak.

Hayatını kendi ayakları üstünde yurt dışında geçiren ve kimseye güven duymayan bir karakter olan Ateş’in, insanları kandırarak para kazanma yolunu seçen Leyla ile yolunun kesişmesi ile romantik komedi hikayesi başlayacak.

Leyla, gerçek ailesinin hiç tanımamış birisi ve insanları kandırmak üzere her türlü numarayı yapabilir. Ateş ise güvenn duyma konusunda yaşadığı sıkıntılar ile yüzleşecek. Ateş ile Leyla’nın birbirlerine zıt karakterlerinin çarpışacağı heyecanlı, komik ve romantik anların yaşanacağı Ya Çok Severven dizisi 6 Temmuz Perşembe günü izleyicileri Kanal D ekranına bekliyor.