Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin en büyük faydası, Elçin Sangu’nun ön yargılarının kırılması oldu!

Çöp Adam dizisinin en büyük faydası, Elçin Sangu’nun ön yargılarının kırılması oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun başrolünde yer aldığı Çöp Adam dizisiyle bu sezon farklı bir içerik izleyen izleyiciler memnun. Dizinin ikinci sezonda da devam edecek olması nedeniyle de Çöp Adam projesine gönül verenler büyük bir memnuniyet yaşıyor.

Dizinin ekibi de 25 zorlu bölümden sonra bir araya gelerek başarılarını kutladı. Elçin Sangu da projede yer almaktan dolayı duyduğu mutluluğu paylaştı. Ünlü oyuncu, “Bütün yılın stresini, yaşadıklarımızı ekip arkadaşlarımız ile birlikte atmak çok güzel bir şey. Çünkü onlar hep sette en çok yorulan, bizden daha çok yorulan, emek veren insanlar oldukları için bu gece en çok onlar için güzeldi” açıklamasını yaptı.

Çöp Adam dizisinde çok başarılı bir süreç yaşayan Elçin Sangu, ortaya koyduğu performans ile de sosyal medyada en çok konuşulan oyunculardan birisi oldu. Hatta Peri ile Tamer dizi çifti de yine sosyal medyada en çok konuşulan ilk 5 dizi çiftinden birisi olarak öne çıktı.

Oyuncu mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: “Ben çok mutluyum. Yaptığımız işlerde yoruluyoruz ama gerçekten hem yapım olarak her anlamda yardım ettikleri için çok mutluyum. Ben de bu setimde çok huzurluyum.”

Çöp Adam dizisinin en büyük faydası, Elçin Sangu'nun ön yargılarının kırılması oldu! 7

Ehçin Sangu için Çöp Adam dizisinin farklı bir anlamının daha olduğu ortaya çıktı. Bazı ön yargılarından bu proje sayesinde kurtulduğunu cesur bir şekilde ifade eden oyuncu, şu sözleri ile tüm dikkatleri bir kez daha üzerine çekti:

“Genel olarak sadece Engin Altan ile değil, bütün arkadaşlarımı yeni baştan tanıdım, bu sette tanıdım. Sedef’i biraz daha öncesinden tanıyordum, ama şu anda çok daha iyi tanıdığım için… Her biri gerçekten çok enteresan insanlarmış, bazen hayatta kafamızda ön yargılar olabiliyor, onları bırakmak lazım. Her biri çok tatlı, ünlüler anlaşamaz gibi şeyler oluyor ya, gerçekten çok tatlılar. “