Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’in yıllar önce oynadığı dizi, bir ülkede reytingleri patlattı!

Kerem Bürsin’in yıllar önce oynadığı dizi, bir ülkede reytingleri patlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, şu sıralar dünyanın 85 ülkesinde yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisiyle anılıyor daha çok. Romantik komedi tarzındaki dizide Hande Erçel ile başrolde yer alan oyuncu, adeta kariyerinde bir başka sıçrama yaşadı.

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin yanı sıra başka dizileriyle de dünyada dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yakışıklı oyuncunun 2017 yılında rol aldığı ve 20 bölüm süren dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek ile dünyanın bir ucunda aldığı başarı takdire şayan…

Kerem Bürsin’in Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolünde oynadığı ve atv’de yayınlanan dizi, şu sıralar Şili’de gösterilmekte. Türk dizilerine ayrı bir ilgi duyan Şililer, Kerem Bürsin’in uluslararası alanda kazandığı başarı ile oyuncuya bir başka ilgi gösteriyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından bu kez Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi de Şili’de merakla izlenmekte. Dizi, ilk bölümüyle şaşırtıcı bir reyting başarısının da sahibi oldu.

Kerem Bürsin'in yıllar önce oynadığı dizi, bir ülkede reytingleri patlattı! 8

Mega kanalında Puerto Estambul Estreno adıyla yayınlanan dizi, ilk bölümde 9.7 reyting ile büyük bir çıkış yaptı ve reyting listesini zorladı! Ay Yapım imzalı dizinin, 5 yıl önce Türkiye’deki yayınından sonra kazandığı bu başarı hem şaşırttı hem sevindirdi. Gürkan Uygun ve Defne Kayalar’ın da rol aldığı dizi, reytingleri düşük gelince bir sezon sürmüştü.

Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi, 2017 yılının Ocak ayında başlamış ve Haziran ayında da sona ermişti.

Kerem Bürsin'in yıllar önce oynadığı dizi, bir ülkede reytingleri patlattı! 9

Bu arada Kerem Bürsin’in rol aldığı diziler, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından dünyada daha büyük yankı uyandırmakta. BluTV için çekilen Yaşamayanlar isimli dizi de bunlardan birisi. Türkiye’nin ilk vampir dizisi olma ünvanını da taşıyan Yaşamayanlar, 2018 yılında çekilmişti. Portekiz’de gösterilen dizi, %62.4 oran elde ederek korku türünde en çok izlenen dizi olmuştu.