Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın içi içine sığmıyor! Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi yayında! Gala’daki şıklığı hala dillerde!

Hazal Kaya’nın içi içine sığmıyor! Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi yayında! Gala’daki şıklığı hala dillerde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın başrolünde oynadıkları fantastik ve tarihi dizi Pera Palas’ta Gece Yarısı nihayet yayına girdi. Uzun süredir merakla beklenen dizi, Netflix’te yayında. 2 Mart akşamı dizinin galası, hikayenin geçtiği Pera Palas otelinde yapıldı.

Tarihi atmosferde dizinin galası için düzenlenen partiye pek çok ünlü isim de katıldı. Hazal Kaya günler öncesinden dizi için ne kadar heyecanlı olduğunu sosyal medya sayfasından sıklıkla paylaşıyordu. Bu arada galadaki şıklığı ile göz dolduran oyuncunun, iki ayrı kıyafet giymesi de gecenin bir başka sürprizi oldu.

Hazal Kaya'nın içi içine sığmıyor! Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi yayında! Gala'daki şıklığı hala dillerde! 11

Bir süredir sıkı diyet ve sporla hayli zayıflayan oyuncu, fit vücuduyla iki farklı kombinde kıyafet seçmişti gece için. İlki Özgür Masur imzalı straplez mavi saten, uzun elbiseydi. Oyuncu, bu elbiseyi dizide birlikte rol aldığı Selahattin Paşalı ve ve Tansu Biçer, Engin Hepileri gibi dizide rol alan isimlerle verdiği pozlar ve tanıtım sırasında giydi.

Hazal Kaya'nın içi içine sığmıyor! Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi yayında! Gala'daki şıklığı hala dillerde! 12

İlerleyen saatlerde düzenlenen after party için ise krem rengi pantolon ve aynı renkte bir bistüyer ile pembe ayakkabılar giydi oyuncu. Şıklığıyla göz dolduran Hazal Kaya’nın kombininde en çok dikkat çeken ise pantolonun fermuarının özellikle açık bırakılarak farklı bir hava yaratılması oldu.

Hazal Kaya'nın içi içine sığmıyor! Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi yayında! Gala'daki şıklığı hala dillerde! 13

Hazal Kaya’yı bu özel gününde yalnız bırakmayan isimler arasında şu sıralar Kaderimin Oyunu dizisinde birlikte rol alan Meriç Aral ile Öykü Karayel de vardı. İkilinin gece için seçtikleri tarzları da hayli ilginçti. Onlara eşlik eden isim ise sinema eleştirmeni Melikşah Altuntaş eşlik etti…

Hazal Kaya'nın içi içine sığmıyor! Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi yayında! Gala'daki şıklığı hala dillerde! 14

Geceye ayrıca dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Emre Şahin, yönetmenliği paylaşan Nisan Dağ ve Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş da katıldı.

Hazal Kaya, 3 Mart’da dizinin gösterime girmesinin hemen ardından da heyecanını yine instagram üzerinden paylaştı. İçi içine sığmayan oyuncu, bu özel proje için şu sıralar çok heyecan yaşıyor ve yorumları merakla bekliyor…

Hazal Kaya'nın içi içine sığmıyor! Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi yayında! Gala'daki şıklığı hala dillerde! 15

Bu arada gala gecesinde proje için titizlikle hazırlanıldığını, her detayın da düşünüldüğünü söyleyen oyuncu, izleyicilerin ne söyleyeceğini çok merak ettiğini de eklemişti.

Kaya, zamanda yanlışlıkla yolculuk yapan ve 1919 yılına giden gazeteci Esra’ya hayat veriyor. Oyuncu, dizideki bu zaman atlaması olayıyla ilgili gelen soruya da, “Aslen zamanda yolculuk yapmadım, bilemeyeceğim ama şahane bir şey olmalı. Heyecanlı ama birazda riskli bir şey olduğunu söyleyebilirim” diyerek esprili bir yanıt verdi…