Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem hayranlarının merakla beklediği, 2 yıl önce çekilen film nihayet vizyona giriyor!..

Keremcem hayranlarının merakla beklediği, 2 yıl önce çekilen film nihayet vizyona giriyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Keremcem, instagram hesabından yeni projesinin afişini yayınladı. Aşk Çağırırsan Gelir isimli sinema filminde başrolde yer alan oyuncu filmin 6 Mayıs’ta vizyna gireceğinin müjdesini verdi.

Çekimleri 2 yıl önce tamamlanan ancak pandemi nedeniyle vizyona giremeyen Aşk Çağırırsan Gelir nihayet izleyici ile buluşacak.

En son Fox TV’de yayınlanan Maske Kimsin Sen? adlı yarışma programıyla hayranlarının karşısına çıkan müzisyen ve oyuncu Keremcem şimdide hayranlarıyla sinema salonunda buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Keremcem hayranlarının merakla beklediği, 2 yıl önce çekilen film nihayet vizyona giriyor!.. 7

Senarist ve yönetmenliğini Emre Kavuk’un üstlendiği romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Keremcem ile birlikte Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç, Cihan Ercan, Nil Keser, Bahar Süer, Özgün Çoban, Deniz Işın, Eser Eyüboğlu, Barış Başar, Fatih Özkan, Erdem Baş ve Gürgen Öz ve Sera Tokdemir’in gibi isimler yer alıyor.

Yapımcılığını Projes film Cesur Taş ve Selçuk Altaş’ın yaptığı Aşk Çağırırsan Gelir filminin çekimleri Ordu  ve İstanbul’da yapıldı.

Aşk Çağırırsan Gelir, birbirinden farklı beş çiftin bir gün içerisinde yaşadıklarını konu ediniyor. Artık aşık olmak istediğini söyleyen kahramanımızın bu isteğine kader kayıtsız kalmaz ve ona aşkı getirecek olaylar zincirini başlatır. Bu olaylar zincirinde birbirinden farklı beş çiftin komik hikayesine tanık olurken yaptığımız her hareketin bir başkasının hayatında bir dönüm noktası olduğunu ve yaşanan her talihsizliğin aslında iyi şeylere vesile olabileceğini anlarız.