Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem’in Başım Belada isimli dizisinin başı gerçekten belada!

Keremcem’in Başım Belada isimli dizisinin başı gerçekten belada!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Keremcem ile Merih Öztürk ikilisinin başrolünde yer aldığı yeni dizi Başım Belada, pazar akşamları ekrana geliyor. Keremcem hayranları, ekranda farklı bir proje gördükleri için çok memnun olsa bile, reytingler izleyicilerin diziye yeterince ilgi göstermediği sonucunu ortaya koydu.

İlk bölümü geçen hafta yayınlanan ve zaten iyi reytingler alamayan Başım Belada projesinin ikinci bölümde bir miktar reyting artırarak öne çıkması beklenmişti. Ancak bu gerçekleşmedi. Tam tersi oldu ve dizi tüm izleyici gruplarında reyting kaybederek çok düşük oranlara geriledi.

atv’nin pazar akşamları alternatif bir yapım olarak ortaya koyduğu dizinin reytinglerini görenler de “Başım Belada dizisinin, başı gerçekten belada” demekten geri durmadı.

Tüm kişiler kategorisinde 12 Mart Pazar akşamı 16. sırada yer alabilen dizi, AB grubunda ise 49. olarak şoke etti. Dizinin ABC1 kategorisinde ise 23. sırada bulunduğunu belirtelim.

İlk bölümden bile daha kötü gelen bu sonuçlardan sonra atv’nin dizi için ne kadar destek sunacağı merak edilmeye başlandı. Türk dizi tarihinde bu kadar düşük reytingler alıp da uzun sürebilecek bir yapım pek yoktur. atv’nin de dizi için final kararı aldığına yönelik çeşitli söylentiler ortaya çıktı.

Merih Öztürk ile Yağmur Öztürk’ün kadın oyuncular olarak öne çıktıkları dizi, aslında Keremcem gibi etkili bir aktörün hayranlarını daha çok ekrana çekmesi beklenirdi. Ancak bu beklenti gerçekleşmedi.

Umut Oğuz ve Sinan Çalışkanoğlu gibi komedi rolleri ile bilinen iki ünlü ismin de yer aldığı Başım Belada dizisinin 3. yeni bölümünü 19 Mart Pazar akşamı atv ekranında izleyebilirsiniz.