Ana sayfa Dizi Haberleri 2023 yılının en talihsiz dizisi atv’den çıktı!

2023 yılının en talihsiz dizisi atv’den çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 – 2023 dizi sezonunda yayınlanan projeler arasında birbirinden çok ilginç yapımlar izleyicilerle buluştu ama bunlar arasında en talihsiz olanlarından birisi de atv’de yeni başlayan Başım Belada dizisi olarak gözüküyor.

Keremcem ile Merih Öztürk ikilisinin başrolünde yer aldığı, komedi ve dram özelliklerini bir arada bulunduran yeni dizi daha 2. bölümü yayınlandıktan sonra gelen düşük reytingler sonrasında yayından kaldırılma kararı ile karşı karşıya kaldı.

Basında da yer alan haberlerde Başım Belada dizisi için 5. bölümün final olacağı yönünde bilgilerin ortaya çıkması, diziyi izleyenleri ve özellikle de Keremcem hayranlarını çok rahatsız etti. Keremcem yaz döneminde de yine atv’de yayınlanan Gül Masalı dizisine sonradan katılmış, proje yine reytingler nedeniyle uzun sürmemişti.

Daha 2 bölümü yayınlanmış bir dizi için final kararı çıkması talihsizlik olarak değerlendirilirken, Başım Belada projesi 2023 yılının en şanssız dizisi olarak da dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Balkan Ninnisi dizisinde çok iyi bir çıkış yakalayan Merih Öztürk’ün kariyer gelişimi için çok önemli bir dönemeç olması nedeniyle bu dizi önem taşıyordu. Fakat erken final, bir talihsizlik olarak değerlendiriliyor.

Yağmur Öztürk, Sinan Çalışkanoğlu, Umut Oğuz gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Başım Belada, pazar akşamları yayınlanıyor ve 4. bölüm de 26 Mart Pazar günü ekranda olacak.

Dizinin herhangi bir değişiklik olmaması durumunda 2 Nisan Pazar akşamı 5. ve final bölümünün yayınlanarak ekrana veda etmesi bekleniyor.

Reytinglerde olduğu gibi sosyal medyada da pek bir varlık gösteremeyen dizi, farklı bir hikaye ve kurgu ile ekrana gelmiş olsa da Yargı, Teşkilat, EGO ve Güzel Günler dizilerinin yayınlandığı Pazar akşamları, bir alternatif yapım olmayı tam olarak başaramadı.

Dizinin düşük gelen reytingleri atv’nin durumun düzelmesinin pek mümkün olmadığını değerlendirmesi üzerine, erken final kararına neden olarak gösteriliyor.