Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem’in hayranlarının Kimse Bilmez dizisinden ilk izlenimleri!

Keremcem’in hayranlarının Kimse Bilmez dizisinden ilk izlenimleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Keremcem ile Özgü Kaya’nın başrollerinde yer aldığı Kimse Bilmez isimli dizi atv ekranında Haziran ayında başlayacak. Henüz başlama tarihi ve günü belli değil.

Diziden ilk görüntüler yayınlandı. Keremcem’in hayranları yeni projeden çok memnun olduklarını belirten yorumlarda bulundu.

Hatırlanacağı gibi Keremcem sonbaharda atv’nin Aşk ve Mavi dizisinin son bölümlerine katılmış ama diziyi kurtarmayı başaramamıştı.

Yeniden atv ekranında bu sefer yaz dizisiyle izleyicilerin karşısına geçecek olan Keremcem’in hayranları, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Hayranlarının heyecanla beklediklerini ifade ettikleri Kimse Bilmez dizisinden ilk görüntüleri Keremcem, instagram hesabından paylaştı.

Hayranlarının ilk izlenimleri gayet olumluydu.

İşte o görüntüler:

#KimseBilmez yakında #atv’de! @kimsebilmeztv @atvturkiye @kayaozgu @hepileriengin @ukiletisim

 

NASIL BİR DİZİ?

Dizide ailesini kaybetmesinin ardından yıllardır kayıp olan kardeşini bulmaya çalışan Ali Hüroğlu isimli bir gencin hikayesi anlatılacak.

Mahallelinin çok sevdiği Ali, aynı zamanda farklı yeteneklere de sahip bir kişi. Sürükleyici hikayesiyle iddialı bir şekilde gelen dizinin ismi Kimse Bilmez olarak belirlendi.Özgü Kaya ise Ali ile imkansız bir aşka düşen Sevda karakterini oynayacak. Ali’nin aynı zamanda Pilot lakaplı mafya lideri olan kardeşi Süleyman’ı Ali Burak Ceylan oynayacak.