Ana sayfa Sosyal Medya Keşke ben oynasaydım! Gönül Dağı dizisinde Berk Atan’ın aklı bir başka karaktere takılı kaldı!

Keşke ben oynasaydım! Gönül Dağı dizisinde Berk Atan’ın aklı bir başka karaktere takılı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi ikinci sezonu ile ekranlara ara verdi. Yaz döneminde dizinin ekibi dinlenecek ve Ağustos ayı sonlarına doğru da çekimler yeniden başlayacak. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizinin setinde artık bir aile ortamı oluştu.

Bozkırın ortasında Anadolu’nun insan hikayelerini anlatan Gönül Dağı dizisi, çok etkili oldu ve milyonların kalbinde yer almaya devam ediyor. İki sezondur reytingin zirvesinde olan dizide Berk Atan’ın hikayedeki Ramazan karakterine olan ilgisi dikkatleri çekti.

Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk ile birlikte izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan Berk Atan, dizide Ramazan karakterinin farkını ortaya koydu ve böyle bir rolü canlandırmayı kendisinin de isteyeceğini söyledi.

Berk Atan, “Ben Ramazan’ı isterdim. Ramazan da her şeye müsait bir karakter. Her şeyi yapabilir, eğlenceli bir karakter. Ne yapsa yakışan bir karakter” diye konuştu.

Keşke ben oynasaydım! Gönül Dağı dizisinde Berk Atan'ın aklı bir başka karaktere takılı kaldı! 7

Semih Ertürk de espri yaparak, “Yapalım sana bir bıyık” diyerek kahkaha attı.

Cihat Süvarioğlu ise, “Olmaz aynısı olmaz” diyerek güldü. Oyuncu, “Ben de Taner çalışacağım” dedi.

Üç oyuncu da hikayedeki Divana karakterinin çok özel bir rol olduğu fikrini de taşıyor. Güneş toplayan adam olarak öne çıkan Divana karakterini canlandıran kişi ise Sait Seçkin. Oyuncu da yaptığı açıklamada hayatının en keyifli rolünü canlandırdığını söylemişti.