Ana sayfa Dizi Fragmanları Kendi hayatından izler bulmak isteyenler için atv’nin İçimizdeki Ateş dizisi çok iddialı!

Kendi hayatından izler bulmak isteyenler için atv’nin İçimizdeki Ateş dizisi çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Demirhan Demircioğlu, atv’nin İçimizdeki Ateş dizisinde öne çıkan dört genç karakterden Mert’i canlandırıyor. Daha önce küçük rollerde yer alan ve İçimizdeki Ateş ile dikkat çekici bir fırsat bulan oyuncu, kendisini kanıtlamak için çaba harcıyor.

Mert karakteri dizide sorumluluk sahibi, dürüst ve adaleti kendisine kılavuz olarak gören birisi. İyi bir gözlemci olan Mert karakterinin geri adım atmayan tavrı da hikaye içinde etkili olacak. Demirhan Demircioğlu’nun kariyer basamaklarını hızlı çıkmasını sağlayacak olan İçimizdeki Ateş dizisi, oyuncu adına büyük önem taşıyor.

Demirhan Demircioğlu, dizi hakkında yaptığı açıklama ile aslında gençlerin hikayede kendilerine yönelik olarak birçok şey bulabileceklerine dikkat çekti.

Kendi hayatından izler bulmak isteyenler için atv'nin İçimizdeki Ateş dizisi çok iddialı! 8

Kendisi için büyük hayaller kuran ama hayatın getirdiği zorluklarla da mücadele eden gençlerin bu yolculuklarında farklı deneyimleri de görme fırsatını dizi verecek.

Demirhan Demircioğlu, bu konuyu şu sözlerle öne çıkarttı:

“Hepimiz hayatımızda bir sürü amaçlar ediniyoruz. Hayaller kuruyoruz. Hayallerimizin peşinden gitmek istiyoruz, sevdiklerimizi oraya taşımak istiyoruz. Bunun için bir sürü mücadeleye giriyoruz. Bunun için çoğu zaman da hep yapacağımıza inanıyoruz. Hep bir yerde hayat bize bir engel çıkartıyor ve hiç tahmin etmediğimiz noktalarda. Bizim karakterlerimizin de bu engellerle mücadele ettiğini göreceğiz”

Kendi hayatından izler bulmak isteyenler için atv'nin İçimizdeki Ateş dizisi çok iddialı! 9

Gizem Arıkan da canlandırdığı Bahar karakteri ile öne çıkacak. Her izleyenin kendisine yönelik olarak hikayede bir şeyler bulabileceğini anlatan Gizem Arıkan, inatçı ve hakkaniyetli bir karakter canlandıracak.

Dışarıdan bakıldığında güçlü ama kendi içinde kırılgan bir yapısı bulunan Bahar karakteri Gizem Arıkan adına da iyi bir fırsat oldu. Yeteneklerini sergileme noktasında bu fırsatı iyi değerlendireceği anlaşılan oyuncu, İçimizdeki Ateş’in neden seyredilmesi gerektiğini şu sözlerle anlattı:

“Her izleyen kendinden bir şeyler bulacak dizimizde. Çünkü hepimizin hayatında sıkıntılar oluyor. İnişli, çıkışlı dönemler oluyor. Aşk oluyor, mutluluk oluyor, üzüntü oluyor. Biz dizide bunların hepsini vereceğiz. Hayatın ta kendisini aslında veriyoruz.”