Ana sayfa Sosyal Medya Kıbrıs Zafere Doğru dizisindeki partnerlik aşka dönüştü!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisindeki partnerlik aşka dönüştü!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında iki sezon ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru dizisi izleyicide derin etkiler bırakarak geçtiğimiz şubat ayında final yaptı. Kıbrıs Adası’nda Türklerin uğradığı baskı, zulüm ve özgürlük mücadelesini konu alan dizi başarılı kadrosuyla ses getiren bir yapım oldu.

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu yer aldığı “Kıbrıs Zafere Doğru” dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Gülper Özdemir ile Erdil karakterine hayat veren Mehmet Aykaç’ın set arkadaşlığı aşka dönüştü.

Oyuncuların, projenin final yapmasından sonra sevgili olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık üç aydır birlikte olduğu öğrenilen çift aşklarını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla ilan ettiler.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisindeki partnerlik aşka dönüştü! 7

1990 doğumlu Gülper Özdemir, kasım ayındaki yeni yaşını dizinin çekimleri sürdüğü sırada sette kutlamış, dizi ekibi genç oyuncuya set arasında sürpriz yaparak doğum günü pastası kesmişti. Yapılan sürprizin kendisini çok mutlu ettiğini belirten oyuncu, “Bu projenin bende anlamı büyük, doğum günümün de bu zamana denk gelmesi beni çok mutlu etti, herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuşmuştu.

Medcezir, Bana Sevmeyi Anlat, Kara Yazı, Tutsak, Meleklerin Aşkı, Sen Anlat Karadeniz gibi başarılı yapımlarda yer alan Gülper Özdemir ve Mehmet Aykaç, “Kıbrıs: Zafere Doğru” dizisi sonrası bir yandan yeni projelerle ilgili görüşmelerine ve senaryo okumalarına devam ederken, diğer yandan da sezonun yorgunluğunu atmak üzere dinlenmeyi tercih ediyorlar.