Ana sayfa Sosyal Medya Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin İnci’si Pelin Karahan, sürpriz bir projeyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin İnci’si Pelin Karahan, sürpriz bir projeyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin başarılı projelerinden Kavak Yelleri dizisinde oynadığı Aslı karakteriyle izleyicinin beğenisini ve hayranlığını kazanan Pelin Karahan yeni bir proje ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Pelin Karahan en son TRT1’de yayınlanan TMC yapım imzalı dizide Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu ile birlikte başrolde yer aldığı Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde İnci karakterine hayat vermişti.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin İnci’si Pelin Karahan, sürpriz bir projeyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor! 7
Dizisi final yapan Pelin Karahan, bir süre hem dinlenip hem de çocuklarıyla vakit geçirdikten sonra şimdilerde yeni bir projesinin heyecanını yaşıyor. Dizi ve sinema yapımlarıyla sık sık karşımıza çıkan başarılı oyuncunun yeni projesi bir tiyatro oyunu olacak.

Türkiye’nin en başarılı yazar ve yönetmenlerinden biri olan Selçuk Aydemir, bu kez bir tiyatro oyunu sergileyecek. Adı “Şaşırt Beni” olacak tiyatro projesinde Pelin Karahan, Çağdaş Onur Öztürk, Murat Akkoyunlu, Tuna Kırlı, Yasemin Baştan, Barış Yıldız ve Korhan Herduran gibi ünlü isimler bir araya gelecek.

Bugüne kadar gişe rekoru kıran “Düğün Dernek”, “Çalgı Çengi” gibi birbirinden başarılı işlere imza atan Selçuk Aydemir tarafından sahnelenecek oyunun nisan ayında izleyicilerle buluşması planlanıyor.