Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisi dünyanın bir numarası oldu!

Mahkum dizisi dünyanın bir numarası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Fox TV’nin başarılı dizisi Mahkum hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük bir kitleyi etkilemeye devam ediyor.

Milyonlarca hayranını ekrana taşıyan, aynı zamanda sosyal medyada yapılan paylaşımlarla da sürekli gündemde kalan dizi, dünya çapında büyük bir başarıya sahip oldu… Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova’nın başrollerinde yer aldığı dizi başarısının karşılığını alıyor.

Bir ay içinde en çok takipçi elde eden dizilerin listelenidği The Wit List’in yaptığı araştırma sonucunda Şubat ayının bir numarası Mahkum dizisi olarak belirlendi.

Instagram ortamında en çok takipçi artışı sağlayan dizi olarak Mahkum’un öne çıkması tesadüf değil. Zira dizinin güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları her hafta izleyicilerin heyecanını yükseltiyor. Dizinin sosyal medya hesapları da bu gelişmeden çok olumlu etkileniyor.

The Wit List’in Şubat ayı için yayınladığı raporda 190 bin ile en çok takipçi artıran ve birinci sırada yer alan Mahkum, 240 binin üzerine çıkan takipçi sayısı ile hızla büyümeye devam ediyor.

IMDB’deki Mahkum dizisinin sayfasında ise yapıma 8.2 gibi gayet iyi bir notun verilmiş olması da çok dikkat çeken bir başka gelişme oldu.