Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan için yeni dizisi büyük bir fırsat!

İlayda Alişan için yeni dizisi büyük bir fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlayda Alişan, son yıllarda çok dikkat çeken bir oyuncu… Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile öne çıkan oyuncu, sosyal medyada da güçlü destekçisi bulunan bir isim…

Çukur dizisindeki performansı ile alkış alan oyuncu, geniş kitleler tarafından beğenilmişti. Ardından ise Masumiyet isimli dizide dram performansı ile hayranlarını çok memnun eden İlayda Alişan’ın kariyer yükselişi devam ediyor.

1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisinden bu yana setlerde yer alıyor. Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüyave Şampiyon gibi dizilerde de izlediğimiz İlayda Alişan dijital projelere de büyük ilgi duyuyor.

Hakan Muhafız, Terapist ve Ölüm Kime Yakışır isimli dizilerin kadrosunda yer alan genç oyuncu, başarılı performanslar sergileyerek son yıllarda yıldızını parlattı.

İlayda Alişan’ın yeni dönemde Kırmızı Oda dizisinde rol alacak olması da kariyeri için çok önemli bir gelişme oldu. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu yakında başlayacak. İlayda Alişan da etkileyici performansı ile yeni sezonda tv8 ekranında kendisini gösterecektir.

Son yıllarda büyük çıkış yapan oyuncu için Kırmızı Oda gibi milyonların izlediği bir yapımda yer almak tecrübesini artıracaktır.