Ana sayfa Sosyal Medya Kim demiş Kıvanç Tatlıtuğ film çekimi için hamile eşini bırakıp gitti diye! Tatlıtuğ ailesi hep birlikte Çanakkale’de!..

Kim demiş Kıvanç Tatlıtuğ film çekimi için hamile eşini bırakıp gitti diye! Tatlıtuğ ailesi hep birlikte Çanakkale’de!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba olmak için gün sayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmi Nuh Boğuldu’nun çekimleri için sete girdi.

Onur Saylak’ın yönettiği Netflix için hazırlanan projenin çekimleri Çanakkale Assos’ta başladı. Film çekimleri için Çanakkale’nin yolunu tutan oyuncuya eşi Başak dizer’de eşlik etti.

Magazin basınında, ünlü oyuncunun film çekimleri nedeniyle hamile eşini İstanbul’da bırakıp şehir dışına çıktığı haberleri yer almıştı.

Ancak Başak Dizer’in instagram hesaabından yaptığı paylaşımlar ünlü stil danışmanının da eşine eşlik ettiğini gösteriyor.

Kim demiş Kıvanç Tatlıtuğ film çekimi için hamile eşini bırakıp gitti diye! Tatlıtuğ ailesi hep birlikte Çanakkale'de!.. 8

Çift Çanakkale Kaz Dağları’nda kalıyor. Başak Dizer instagram hesabından Kaz Dağları’ndan görüntüler paylaştı. Fotoğraflarda köpeklerinin de Çanakkale yolculuğunda ünlü çifte eşlik ettiği görülüyor.

Ay Yapım imzalı Nuh Boğuldu filminde Kıvanç Tatlıtuğ’a ünlü oyuncu Funda Eryiğit eşlik ediyor. Filmin hikayesi ile ilgili hiçbir açıklama yok. Ancak senaristi, Türkiye’nin en güçlü romancılarından biri olan Hakan Günday olunca beklenti çok büyük.

Kim demiş Kıvanç Tatlıtuğ film çekimi için hamile eşini bırakıp gitti diye! Tatlıtuğ ailesi hep birlikte Çanakkale'de!.. 9

Türkiye’nin en yakışıklı ve başarılı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ şu sıralar hem bebek hem de yeni filminin heyecanını yaşıyor.

Ünlü çiftin çocuklarının doğacağı tarih belli oldu. Doktoruyla konuşan Başak Dizer’in nisan ayının ilk günlerinde normal doğumla çocuğunu doğuracağı öğrenildi.

2016 yılında evlenen ikili, uzun süredir mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırmak için uğraşıyorlardı.Erkek bebek bekleyen çift çocuklarının ismine henüz karar verebilmiş değil.