Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Hakim’de son dakika değişikliği!

ATV’nin yeni dizisi Hakim’de son dakika değişikliği!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi Hakim için geri sayım sürerken dizinin oyuncu kadrosunda son dakika değişikliği oldu. Dizinin iki oyuncusu ekipten ayrılırken yerine yenileri geldi.

ABD’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren Your Honor dizisinin uyarlaması olacak Hakim dizisi sete çıkmaya hazırlanırken son anda oyuncu kadrosunda değişiklik yapıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide rol alacağı açıklanan Burak Dakak, tiyatro programının çekimlere uymaması nedeniyle projeden çekildi. Yerine bir başka genç oyuncu Fatih Berk Şahin’le anlaşıldı.

ATV’nin yeni dizisi Hakim’de son dakika değişikliği! 8

Oyunculuğa 2021 yılında başlayan Fatih Berk Şahin, Seyyar ve Yalancı dizileri ile Geçen Yaz isimli Netflix filminde rol aldı. Hakim, 2004 doğumlu genç oyuncu için büyük bir fırsat olacak. Fatih Berk Şahin, Hakim dizisi sayesinde usta oyuncularla çalışma fırsatı bulacak.

İlayda Alişan da dizinin ekibinden ayrılan bir başka isim oldu. İlayda Alişan’ın yerine ise Eslem Akar’la anlaşma imzalandı. 23 yaşındaki Eslem Akar, oyunculuğa 2011 yılında Sen de Gitme isimli diziyle başladı. Avlu, Güvercin gibi dizilerde rol alan Akar en son Babam Çok Değişti isimli diziyle ekrana geldi.

ATV’nin yeni dizisi Hakim’de son dakika değişikliği! 9

Sete çıkmak için son aşamaya gelen Hakim dizisinde başrollerde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan ve Yurdaer Okur var. Gelen haberlere göre Hakim dizisi ekibi çok yakında sete çıkacak. Dizinin ilk bölümü mart sonu ya da nisan başı gibi ATV ekranında olacak.

ABD’de 2020 yılında yayınlanan dizi, 10 bölümlük mini bir dizi olarak çekilmişti. Dizide, çok tehlikeli bir mafya babasının oğlunu kazayla öldüren bir gencin babası olan hakimin, oğlu için göze aldıkları anlatılmakta. Yerli uyarlamada senaryoyu Yılmaz Şahin yazıyor.