Ana sayfa Dizi Haberleri Kim derdi ki Camdaki Kız dizisinde Feride gidince herkes bu kadar çok üzülecek!

Kim derdi ki Camdaki Kız dizisinde Feride gidince herkes bu kadar çok üzülecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Camdaki Kız dizisinde herkesi çıldırtan Feride gidince, hikayeden şimdiden büyük bir boşluk oluştu! Nur Sürer’in büyük bir başarıyla canlandırdığı Feride karakteri adeta dizinin itici gücüydü. Feride’nin sert karakterine alışan ve onun yaptıklarını onaylamasa bile hikayede çok önemli bir konumda olduğunu bilenler bu ayrılıktan memnun değil.

Feride intihar ederek hikayeden çıktı. Nur Sürer gibi usta bir oyuncu da geçtiğimiz hafta ekibe veda etti. Oyuncu yakında Aile isimli Show TV’nin yeni dizisi için sete çıkacak. Camdaki Kız’da ise önemli bir değişim süreci başladı. Hem Nalan’ın babası Metin rolünde Engin Alkan diziye dahil oldu hem de Hayri’nin eşi Türkan olarak Hivda Zizan Alp’i izleyeceksiniz.

Dizide daha önce Adil ve sonrasında Cana karakterinin ayrılığı Feride kadar kimseyi üzmemişti. Dizinin en önemli itici güçlerinden birisi olan Feride’nin artık olmayacağını bilen dizi hayranları büyük bir boşluk oluştuğunu düşünüyor.

Bir izleyici şu yorumu yaptı: “Feride’nin yoklığı beni çok üzecek, çok severek izliyordum. Feride’den sonra Hayri’nin yüzsüzlüğü artacak diye de sinirleniyorum.”

Kim derdi ki Camdaki Kız dizisinde Feride gidince herkes bu kadar çok üzülecek! 41

Feride’nin ayrılığına bu kadar çok üzüleceklerini tahmin etmediğini söyleyen birçok izleyici de sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyor.

Feride karakterinin ölmesini istediklerini ama şimdi çok üzüldüklerini belirten bazı dizi hayranları, Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterini de istemediklerini belirten yorumlara başladı.

Kim derdi ki Camdaki Kız dizisinde Feride gidince herkes bu kadar çok üzülecek! 42

Camdaki Kız dizisinde Nur Sürer’in ayrılığının ardından hikayenin artık hangi karakterler tarafından sürükleneceği de merak konusu olmaya başladı.

Dizinin 64. yeni bölümü 12 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek ve izleyicileri yine çok duygusal sahneler bekliyor.