Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya diziler konusunda çıplak gerçeği herkesin gözünün önüne serdi!

Nilperi Şahinkaya diziler konusunda çıplak gerçeği herkesin gözünün önüne serdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nilperi Şahinkaya, hem yeni projeler için görüşmeler yapıyor hem de tiyatro faaliyetlerine devam ediyor. Ayzek ile Bir Gece isimli Cem Yılmaz imzalı sineme filminin çekimlerini tamamladıklarını anlatan oyuncu, 2023 yılında da yoğun bir şekilde setlerde yer alması beklenen isimlerden birisi olarak gözüküyor.

Son dönemde pek gündeme gelmeyen Nilperi Şahinkaya, görüşmelerinin devam ettiğini ve yeni projeler olursa çalışmaya devam edeceğini söyledi. Dijital platformlar için yapılan projelerin artmasının yanı sıra televizyon kanallarının dizi sayılarını artırması ve sinema sektöründe de yaşanan hareketlilik oyunculara birçok farklı seçenek sunuyor.

Nilperi Şahinkaya da bu durumdan çok memnun. Oyuncu, “Dizi konusunda bir dizi tutuyor yılda. Eskiden 2011’leri düşünüyorum bütün diziler iyi gidiyordu. Şimdi televizyon düşüşte sanki. Bir sürü dizi çıkıyor ama kaç tanesi tutuyor? Bir tanesi veya iki tanesi tutuyor” diye konuştu.

Birçok proje olmasının yeni oyuncuların ortaya çıkmasını sağladığını fikrine pek de katılmayan Şahinkaya, “Daha çok oyuncu var mı, yoksa hep mi öyleydi. Yine aynı oyuncularla çalışılıyor. Bir oyuncu her yerde” dedi.

Nilperi Şahinkaya diziler konusunda çıplak gerçeği herkesin gözünün önüne serdi! 7

Yılbaşını arkadaşları ile birlikte geçirdiğini anlatan oyuncu, çok eğlendiğini ve 2023 yılına çok güzel girdiğini anlattı.

Hayatında planlara artık yer olmadığını anlatan oyuncu, “Eskiden planlıyordum ama baktım ki hiçbir işe yaramıyor. Planladığın hiçbir şey planladığın gibi gitmiyor. O yüzden artık plan yapmıyorum” ifadelerini kullandı.

2023 yılında Türkiye’nin neşeli ve huzurlu olmasını arzu ettiğini anlatan oyuncu, annesinin kendisine evlenmemesi tavsiyesinde bulunduğunu ifade etti.