Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz spor salonundan paylaştı, kaslarıyla şov yaptı!

Alp Navruz spor salonundan paylaştı, kaslarıyla şov yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisiyle ekrana geliyor Alp Navruz. Son yılların aranılan jönleri arasında yer alan Alp Navruz, giderek daha iddialı rollerle izleyici karşısına çıkmakta. Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki yükselişini, aradan geçen süreç içerisinde rol aldığı farklı yapımlarla giderek arttırdı.

Çıtayı her yeni dizisinde bir üst basamağa taşıyan oyuncu, romantik rollerin de adamı olabileceğini, geçtiğimiz sezon yayınlanan Ada Masalı dizisiyle göstermişti. Bu dizide birlikte rol aldığı Ayça Ayşin Turan ile de bir süre aşk yaşayan oyuncu, şu sıralar kendisini işine odaklamış durumda.

Yürek Çıkmazı dizisinde oynadığı Halil rolü ile çok beğenilen oyuncu, dram türündeki hikayelerde de çok başarılı bir performans sergiliyor. Hayranları, romantik komedinin ardından onu tekrar dramda görmek istediklerini söylüyorlardı.

Sonunda oyuncu, hikayesi son derece ağır bir dram olan Yürek Çıkmazı dizisinde iki deneyimli isim Ayça Bingöl ve Mesut Akusta’nın yanı sıra partneri olarak da İrem Helvacıoğlu ile başrolde yer almakta. Hikayesi beğenilen dizi, bir aile dramını konu alıyor. Annesinin babası tarafından öldürüldüğü, bir cinayete kurban gittiği, yıllarca tüm aile babaları tarafından şiddete uğradıklarını kanıtlamak için uğraşan Halil’in acısını, izleyenler de yüreğinde hissediyor.

Alp Navruz, rolünün ağırlığı ile birlikte son derece başarılı bir performans sergiliyor ekranda. Boş zamanlarında ise fit kalmak için spora devam ediyor. Oyuncunun sporu hiç ihmal etmediğini, sosyal medyadan yaptığı bazı paylaşımları gösteriyor.

Alp Navruz spor salonundan paylaştı, kaslarıyla şov yaptı! 8

Son olarak yine setten vakit bulup spora gittiğini instagram’dan hayranları ile ile paylaştı. Alp Navruz’un kaslı halinden hiç bir şey kaybetmediği ve sıkı çalıştığı da fotoğraflarda görülmekte…

Hayranları oyuncunun fit vücuduyla verdiği fotoğrafa beğeni yağdırdı! Karın kaslarıyla adeta şov yapan oyuncu, sosyal medyayı bu fotoğraflarıyla salladı!

Alp Navruz spor salonundan paylaştı, kaslarıyla şov yaptı! 9

Oyuncu, fotoğrafına “What hurts today makes you stronger tomorrow” (Bugün seni inciten şey yarın seni daha güçlü yapar) notunu da düştü…