Ana sayfa Dizi Haberleri Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı’nda Gediz’i yaktınız ama izleyici Nare’den de vazgeçti!

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı’nda Gediz’i yaktınız ama izleyici Nare’den de vazgeçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz’i aşkını ilan etmesinin ardından Nare’nin söyledikleri, izleyenleri dehşete düşürdü desek yeridir! Zira Gediz’in aşkını bir anda harcayıp beylik laflara girişen Nare’nin Sancar için neler yaptığını hatırlatan izleyici, onu da artık bir kenara itti. Yani Sancar&Nare aşkını yakmak istemeyen senaristlere izleyici de gemileri yakarak yanıt veriyor! Gediz’i harcatmak istemiyor işin açıkçası…

Dizinin bu hafta 20. bölümü ekrana gelmişti. Bir önceki bölümün sonunda Gediz, deniz kenarına getirdiği Nare’ye aşkını ilk kez itiraf etmiş ve Nare’nin şaşkın bakışlarında kalmıştık. Bu hafta aynı yerden devam eden dizide herkesin merakla beklediği o konuşma gerçekleşti. Nare, Sancar’a düşman olacağını, yılların dostluğunu bitireceğini bile bile gerçeği itiraf eden Gediz’e hayret dolu ifadelerle bakıp “Gediz sen benim en iyi arkadaşımsın, değilsin” diyerek inanmadı.

Ancak “Biz dostuz” diye deliren Nare “Dostlar aşık olur ama dostunun sevdiği kadına olmaz” sözüne Gediz’in “Hadi ya seçiliyor muydu o öyle?” şeklindeki alaycı yanıtı üzerine Nare onun susmasını, kendinden ve herkesten saklamasını istedi ve görmezden gelmeye çalıştı. Ağlamaya başlayan Nare, Gediz’in duygularından rahatsız olup onu eleştirmeye ve aşkını kabul etmemeye başladı.

Bu durum izleyenleri çileden çıkardı. Nare’nin dost olarak gördüğü Gediz’den beklemediği bir aşk itirafı alması aslında kolay bir durum değildi. Hiç beklemiyordu, şaşırmıştı, ne yapacağını bilememişti… Hepsi kabul edilebilir ancak sonradan öyle sözler söyledi ki izleyenleri adeta çıldırttı! Hatta bazı izleyenler, onun da Sancar gibi davrandığı yorumlarını yapmaya başladılar. Nare’nin “Bugün dostunu satan, yarın aşkını da satar” sözleri ise adeta izleyenleri delirtti.

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı'nda Gediz'i yaktınız ama izleyici Nare'den de vazgeçti! 16

Bir de kalkıp Sancar’ın hiç bir şey bilmemesini açık açık istemesi üzerine Gediz’in yine dürüst davranıp “O her şeyi biliyor. Ben böyle adamı yüzünü yüzüne satarım” sözleri de izleyenlerin kalbini bir kez daha fethetti. Çünkü Gediz, kimseyi kandırmamış ve her şeyi göze alıp hislerini Sancar’a bile anlatmıştı.

Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadıkları dizide kimse artık Sancar ve Nare aşkına inanmamaya başladı uzun süredir. Sancar’ın maço tavırları, Nare’yi yüz üstü bırakması, ona inanmamaması, güvenmemesi, uzun süre psikolojik olarak baskı altında bırakması, alıp konağa getirip kuma-metres yerine koyması, hala evli olduğu halde Nare’nin yanından ayrılmaması gibi pek çok olay, izleyenleri Sancar karakterinden iyice iğreti etmiş ve Nare ile aşkına inancı zedelemişti.

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı'nda Gediz'i yaktınız ama izleyici Nare'den de vazgeçti! 17

Gediz’in dürüst, anlayışlı, hoşgörülü, Nare’ye her koşulda güvenen, her zorlukta yanında duran, elinden tutan kimliği ise onu Nare için daha olası bir aşık konumuna getirmişti. İzleyenler ekranda bu ikiliyi görmeyi istiyordu artık. Fakat Nare, Gediz’in ona duyduğu aşkı öğrenince “Ben zaten gideceğim, benim yüzümden düşman olmanıza gerek yok” deyip “Kimseye de söyleme” deyip Gediz’i yok sayması, dizinin takipçilerini adeta delirtti.

Sosyal medyada öyle şeyler yazıyorlar ki izleyicinin artık Nare’den de vazgeçtiği, Gediz’i haketmediğini düşündüğü, hatta Sancar ile iyi bir ikili oldukları çünkü aynı tavırları sergilediklerini söyleyen çok büyük bir kitle var. Nare’nin eğitimli, akıllı, ne yaptığını bilen, gerçekçi, güçlü kadın imajından bambaşka bir yere dönüştüğü yorumları yapılıyor. Aşağıda bu tür yorumlardan bazılarını görebilirsiniz.

Yine Sefirin Kızı 20. bölümde Nare ve Gediz’in konuştuğu o sahneyi de aşağıda paylaşıyoruz. Youtube’daki bu videoya yapılan yorumlara bir iki dakika bakarak izleyicinin neler düşündüğünü rahatlıkla görebilirsiniz…

Nare’nin Gediz’e savunması ise hiç bir şekilde inandırıcı bulunmadı izleyici tarafından. Ne diyordu Nare; “Anlaşılmak istedim. Senin de beni anladığını sandım ve çok mutlu oldum ama ben zalim kralın elinden kurtarılması gereken bir prenses değilim. Ben içimdeki kanuna göre yaşayan yalnız bir kadınım. Direnmek benim kanunum. Konağına da efesine de ağasına da… Kurban edilmeye de kurtarılmaya da hepsine direndim ben. Çünkü benim adım Nare, direnç demek, haykırmak demek, nar demek, yanmak demek. Bugüne kadar ne toprağın ne de suyun yangınımı söndürmesine izin vermedim ve vermem ama yangınımın da sizi yakmasına müsaade etmem, uçar giderim. Benim yüzümden düşman olmayın Gediz, çünkü ben bir ganimet değilim…”

Senarist, bu cümlelerle Nare’yi güçlü, herhangi bir erkeğe ihtiyaç duymadan yaşamını kurabilecek, kimsenin hayatını etkileyemeyeceği, kendi kararlarını alabilen, özgür bir birey olarak ortaya koymaya çalışmış ama hepsi lafta kalmış! Zira izleyici bu sözlere kanmıyor. Çünkü geriye dönük bakınca, Sancar’a direniyor görünen Nare’nin de hiç ona uymayan, kendisini ezik gösteren durumların içine girdiği de izleyenlerin gözünden kaçmıyor.

Bakın neler neler söylüyorlar?

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı'nda Gediz'i yaktınız ama izleyici Nare'den de vazgeçti! 18

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı'nda Gediz'i yaktınız ama izleyici Nare'den de vazgeçti! 19

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı'nda Gediz'i yaktınız ama izleyici Nare'den de vazgeçti! 20

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı'nda Gediz'i yaktınız ama izleyici Nare'den de vazgeçti! 21

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı'nda Gediz'i yaktınız ama izleyici Nare'den de vazgeçti! 22

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı'nda Gediz'i yaktınız ama izleyici Nare'den de vazgeçti! 23

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı'nda Gediz'i yaktınız ama izleyici Nare'den de vazgeçti! 24

Kim inanır bu laflara? Sefirin Kızı'nda Gediz'i yaktınız ama izleyici Nare'den de vazgeçti! 25