Ana sayfa Dizi Haberleri Kim tutar seni Yasak Elma! Ne Alparslan, ne Üç Kuruş, ne Survivor… Ezip geçti!

Kim tutar seni Yasak Elma! Ne Alparslan, ne Üç Kuruş, ne Survivor… Ezip geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, 5. sezonuyla da ekranda reytingleri toplamaya devam ediyor. Dizi, absürt hikayesi ile o kadar çok seviliyor ki izleyici, dram ağırlıklı dizilerden sıkılıp, her sahnesi ayrı komedi ve entrika içiren Yasak Elma izlemeyi tercih ediyor.

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi zaman zaman Survivor All Star programı tarafından zorlansa da tahtını hep geri almayı da beceriyor! Üstelik karşısında TRT1’de yayınlanan ve başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen’in yer aldığı dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisini bile geçmeyi başarıyor.

Kim tutar seni Yasak Elma! Ne Alparslan, ne Üç Kuruş, ne Survivor... Ezip geçti! 9

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldıkları dizi, yoğun ülke ve dünya gündeminden uzaklaşmak, dizilerde biraz daha eğlenceli hikayeler görmek isteyenlerin adresi olmaya devam ediyor. 6. sezonu bu reytinglerle garantilediği anlaşılan Yasak Elma dizisi, bu hafta yayınlanan 133. bölümü ile yine ve yeniden reytinglerde birinci sıraya oturdu!

Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisi, beklenen ilgiyi göremiyor ve reytinglerde bu hafta ilk 10’a dahi giremedi. Böylelikle Yasak Elma’nın en güçlü rakibi diziler açısından Alparslan Büyük Selçuklu. Ayrıca Tv8’de yayınlanan Survivor All Star programı da yayınlandığı günlerde diğer dizi ve programların önüne geçen bir yapım.

Kim tutar seni Yasak Elma! Ne Alparslan, ne Üç Kuruş, ne Survivor... Ezip geçti! 10

Ancak bu hafta çekişmeli reyting yarışında bayrağı Yasak Elma aldı. Üstelik tüm kişilerde ve AB kategorisinde 2. sıraya yerleşerek. Dizi, 28 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan programlar ABC1 grubunda ise 3. sırada yer alabildi. Survivor yarışması ilk sırayı elde etti. Alparslan Büyük Selçuklu ise 2. sırada yer aldı.

Kim tutar seni Yasak Elma! Ne Alparslan, ne Üç Kuruş, ne Survivor... Ezip geçti! 11

Yasak Elma’nın 5 sezondur yaşadığı bu başarılı gidişat karşısında izleyici de hem memnun hem de şaşkın. Onca dizinin, yapımın arasında zirvede kalmayı başaran Yasak Elma, izleyiciyi, absürt hikayesi ile Pazartesi sendromundan çıkarıyor adeta! Her hafta diziyi takip edenlere “Yok artık bu kadar da olmaz!” dedirten ve her seferinde şaşırtan gelişmelerle Yasak Elma dizisi, takdiri hakeden bir başarı ile yoluna devam ediyor…