Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinde ortaya çıkan fotoğraf, büyük sırlara gebe!

Üç Kuruş dizisinde ortaya çıkan fotoğraf, büyük sırlara gebe!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisinin son bölümü, temposu yüksek sahnelerle izleyicinin beğenisini kazandı. Yayınlanan son bölümde heyecanın dorukta oldu sahnelerde, izleyenler heyecanlı anlar yaşadılar. Ay Yapım imzalı dizinin bölüm finalinde yaşanan bir gelişme ise kafaları karıştırdı! Kartal, Baybars ve Neriman’ın geçmişte birlikte çekildikleri fotoğrafı görünce çok şaşırdı. Halasının Baybars’la olduğu fotoğrafı gören Kartal’ın bundan sonraki adımı ise merak konusu oldu!

16. bölümü yayınlanan dizide, İrfan’ın ölüm listesinde olduğunun öğrenilmesi ile Kartal’la araları açıldı. Neriman’ın devreye girmesiyle ikili barıştı ve birbirlerine sarıldılar. Aynı anda Baybars’ın gönderdiği bir fotoğrafı İrfan, gizlice Kartal’ın evinin bahçesine kopyalarıyla saçmaya başladı.

İşte bu fotoğraf, geçmişteki bazı sırların kapısını aralayacak ipuçları bulunduğu yorumlarına sebep oldu. Baybars ve Neriman’ın yıllar önce birlikte çekilen fotoğrafını gören Kartal, büyük bir şok yaşadı. Neriman’a şaşkınlık ve öfke içinde bakan Kartal’ın bu duruma nasıl bir yanıt vereceği merak konusu. Aile için büyük bir krizin kapıda olduğu da bu son sahnede anlaşıldı…

Bu arada Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Üç Kuruş, son bölümüyle sosyal medyada da çok konuşuldu. #sonşans etiketi Twitter Türkiye’de 2 saat 10 dakika, #üçkuruş ise 1 saat 55 dakika boyunca TT listesinde yer almayı başardı.

Dizinin yeni bölümünde izleyici, Neriman ve Baybars’ın yüzleşmelerine şahit oldu. Bilinmeyenler ortaya dökülürken, eski defterler de birer birer açıldı. Neriman ve Baybars’ın yıllar önce gizli bir aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Onları takip eden İrfan, durumu öğrenince şaşırıp kaldı. Neriman’a oğlunun yerini söylemeyen Baybars, ailesini seçip gitmesi karşısında ona karşı beklenmeyen bir hamle yaptı ve fotoğraflarını İrfan’a gönderdi…

KARTAL, KORKMAZ VE AZADE’YE ORTAKLIK TEKLİF ETTİ

Bu arada Kartal’ın da başka bir planı ortaya çıktı. Bahar’ın son hamlesinden sonra Korkmaz’a karşı akıllıca bir plan yapan Kartal, Korkmaz’ı bitirmek için Çetin’den yardım istedi. Aldığı bilgilerle harekete geçen Kartal, Leyla’dan Efe’nin hala polis olduğunu öğrenince bu durumu da lehine çevirdi.

Korkmaz’ın deposunu basan Kartal, Çetin’in ihbar ettiği mallara el koyup hemen Azade’ye gitti ve ortaklık teklif etti. Onu ikna ettikten sonra da Korkmaz’la da görüşmeye gitti.

Üç Kuruş dizisinde ortaya çıkan fotoğraf, büyük sırlara gebe! 8

Azade ve Kartal, Korkmaz’ın mekanına gidince Bahar ile karşılaştı. Bahar ile Kartal’ın birbirini kıskanmaları dikkat çekerken Korkmaz’ı tuzağına düşüren Kartal aralarına sızmayı başardı. Azade ve Korkmaz’ı polise yakalanmaktan kurtaracağını söyleyerek onlarla ortak olmak için ilk adımı attı. Efe ise Çetin ile iş birliği yaparak Kartal’ı izlemeye başladı. Kartal, Korkmaz’ın mallarını deposundan gizlice alarak mahallede saklarken Efe de bu malları bularak Kartal’ı ve Korkmaz’ı yakalamanın peşine düştü.

Üç Kuruş dizisinde ortaya çıkan fotoğraf, büyük sırlara gebe! 9

YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE!

Şimdiden büyük heyecanla beklenen ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Kartal’ın Şahin’e sert tepki gösterdiği sahnede iki kardeş arasında ipler kopma noktasına geliyor. Neriman’ı savunmaya çalışan Şahin’e rest çeken Kartal, yıllarca ailesi için verdiği emekten bahsederek ağırlığını ortaya koyuyor. Şahin’in ağır sözleri karşısında öfkesine hakim olamayan Kartal kardeşine tokat atarken bu gerilim dolu anlar merakla bekleniyor.

İşte Üç Kuruş dizisinin 17. bölümünden ön izleme…