Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT1’in çok iyi reyting beklediği dizi, Kanal 7’in Emanet dizisinin gerisinde kaldı!

TRT1’in çok iyi reyting beklediği dizi, Kanal 7’in Emanet dizisinin gerisinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin dört bölümü yayınlandı. Dizinin çok iyi reytingler getirmesi beklenirken, elde edilen sonuç beklentilerden çok farklı…

Burak Sevinç’in başrolünde yer aldığı dizi, Molla Numan’ın çıktığı yolculukta Hacı Bayram-ı Veli’ye dönüşmesini anlatıyor. Dizinin izleyicilerden fazla ilgi görmemesi şaşkınlık yarattı. 26 bölüm olarak hazırlanan dizinin çekimleri 7 ay kadar sürdü. İstanbul’da kurulan platoda 14. yüzyılın ortamı oluşturuldu. Büyük emekler verilen dizinin çok az izleniyor olması ise büyük haksızlık olarak tarif ediliyor.

TRT1'in çok iyi reyting beklediği dizi, Kanal 7'in Emanet dizisinin gerisinde kaldı! 7

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin 4 Şubat Cuma akşamı ekrana gelen 4. bölümü tüm kişilerde 22. sırayı elde edebildi. Bu kategoride, Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’in de gerisinde kalan TRT1 dizisi için gidişat pek de iyi gözükmüyor.

Emanet dizisinin günü on sekizinci sırada tamamladığı bir ortamda çok daha düşük reytingler elde eden Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli için TRT1’in herhangi bir değişiklik ya da düzenleme yapma durumu yok.

Dizi tarihi, kültürel ve dini anlam taşıdığı için kamu yayıncısı tarafından 26. bölümdeki finaline kadar desteklenecektir.