Ana sayfa Dizi Fragmanları Kimse Bilmez 26.bölüm 2. fragmanı izle; dizide ayrılık vakti!

Kimse Bilmez 26.bölüm 2. fragmanı izle; dizide ayrılık vakti!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez dizisinin 26.yeni bölümü 15 Aralık Pazar günü ekrana gelecekti ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gündem özel programı yayınlanacağı için dizi bir hafta sonra (22 Aralık) yeni bölümüyle yayında olacak. Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin ve Sevtap Özaltun’un kadrosunda yer aldığı dizide yine birbirinden dikkat çeken gelişmeler yaşanacak.

Dizinin 26. bölümünden yayınlanan ilk fragmanda Ali ve Sevda arasına giren Özlem’in sert sözleri dikkat çekmişti.2. fragmanda ise aksiyon sahneleri dikkatleri çekiyor. Uygar’ın ölümünden sonra dizide hangi taşlar yerinden oynayacak? Adnan Biricik’in canlandırdığı Kurtbey’in de diziye veda edeceği 26.bölüm 2. fragmanında ortaya çıktı. Diziye yeni bir karakter daha katılıyor. Videodan izleyebilirsiniz.

Kimse Bilmez dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 25.bölümünde neler olduğunu da hatırlayalım:

Uygar bu sefer çok ileri gidiyor. Dizinin yeni bölümünde Uygar konusunda önemli gelişmeler var.

Ali’yi öldürmek için plan hazırlayan Uygar, onun en özel gününü kana bulamayı başarmıştır. Ali yerine onun canı kadar çok sevdiği Hüdaverdi, kurşunun hedefi olarak hastaneye kaldırılır. Hüdaverdi’nin vurulması herkesi yasa boğar. Ağır yaralanan Hüdaverdi ölecek mi?

Babasının katilinin peşine düşen Vedat ise, Pilot’a rağmen intikam peşindedir. Ali’yi affetmeyi bir türlü kabullenemeyen Vedat nasıl bir yol izleyecek? Hüdaverdi’yi vuran Uygar artık çok ileri gitmiştir. Ali her şeyi göze alarak Uygar’ın peşine düşer.

Ali tam Uygar’ı yakalamışken Kurtbey çıka gelir. Kurtbey’in varlığından güç alan Uygar, tam Ali’yi vuracakken planı terse çıkar.