Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez’in Hüdaverdi’si Ferdi Kurtuldu için bir sahne vardı ki, kurdeşen döktü!

Kimse Bilmez’in Hüdaverdi’si Ferdi Kurtuldu için bir sahne vardı ki, kurdeşen döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Hüdaverdi karakterine hayat veren Ferdi Kurtuldu, setin de neşesi konumunda. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla, set arkasındaki eğlenceli anları sık sık hayranları ile paylaşan ünlü oyuncu, hayranlarından binlerce mesaj aldığını ama bunlara yanıt verebilecek bir zamanının olmadığını söyledi.

Ferdi Kurtuldu, dizide ekip arkadaşları ile çok iyi anlaşmasının yanı sıra yaptığı şakalarla da eğlenceli anların oluşmasını sağlıyor. Dizide bu eğlenceli anlardan birisi yaşanmış, Pilot ile Hüdaverdi’nin sahildeki dans sahnesi büyük ilgi görmüştü. Burak Serdar Şanal ve Ferdi Kurtuldu, bu sahnede dizinin takipçilerini mest etmişti.

İzleyicileri keyiflendiren bu sahneler Ferdi Kurtuldu’nun meslek yaşamındaki en zor anlarıydı.

Kimse Bilmez'in Hüdaverdi'si Ferdi Kurtuldu için bir sahne vardı ki, kurdeşen döktü! 7

Dizi TV programına konuşan ve dans sahnesinde yaşadıklarını anlatan Ferdi Kurtuldu, “Kurdeşen döktüm diyebilirim. Bende kafa ile ayak koordinasyonu yoktu. ‘Ne yapıyorum ben’ diye söylendim. Hoca bana bir hareket gösterdi, dedim ki ‘Bunu ben yapamam başkasını gösterin bunu’. Ondan sonra yaptım.Insan biraz çalışınca oluyor. Beni en çok zorlayan sahne danstı” şeklinde konuştu.

Dizi TV programını videodan izleyebilirsiniz. Dans sahneleri 44. dakikadan sonra…