Ana sayfa Sosyal Medya Kimse görmeden sil lütfen! Neslihan Atagül’ün taytlı tarzını görenler eleştiriyi yapıştırdı

Kimse görmeden sil lütfen! Neslihan Atagül’ün taytlı tarzını görenler eleştiriyi yapıştırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, son yılların en dikkat çeken kadın oyuncularının başında geliyor. Dizideki Nare performansı ile de göz dolduran oyuncu, özel bir çekimde giydiği kıyafetlerle dikkat çekti.

Gençliğini ve enerjisini sergilediği pozlarıyla Based İstanbul dergisi için objektif karşısına geçen oyuncu, bu fotoğraflardan bazılarını da instagram hesabında yayınladı. Ancak takipçileri bu fotoğraflardan birisine kafayı fena halde taktı. Ünlü oyuncunun dergi çekimi için giydiği ve kendi tarzını da pek yansıtmayan bu pozdaki tayt için sosyal medyada çok sayıda eleştirel mesaj yayınladı.

Kimse görmeden sil lütfen! Neslihan Atagül'ün taytlı tarzını görenler eleştiriyi yapıştırdı 8

Ünlü oyuncunun paylaşımı yapmasının ardından takipçilerden eleştiriler hemen yükseldi.

“Sil sil, ikinci resmi sil, kimse görmeden” diye yorum bırakan hayranlar, taytlı fotoğraftan pek de hoşnut kalmadıklarını ifade ettiler.

Bir takipçi şu mesajıyla dikkat çekti: “Neslihancığım seni çok seviyorum ve çok beğeniyorum. Harika bir oyuncusun. Yani yanlış anlaşılmamak için başta bunu belirtmek istedim. İkinci fotoğraftaki taytın, küçükken annemin elbiselerimin altına zorla giydirdiği tayta benziyor. Eleştiri değil bu ama ben kendi kendime güldüm.”

Kimse görmeden sil lütfen! Neslihan Atagül'ün taytlı tarzını görenler eleştiriyi yapıştırdı 9

Neslihan Atagül, Based İstanbul dergisi için farklı pozlar da verdi. Ancak ortaya konulan tarzı hayranları pek de oyuncuya yakıştıramadı. Atagül’ün instagram’da ikinci sırada paylaştığı taytlı tarzı gibi diğer pozlara da eleştiriler vardı.

İşte o yorumlardan bazıları:

“2.kıyafeti tarz diye de kimseye yurtturmayın, bu nedir yahu.”

“Ben seni çok seviyorum ama böyle yapma lütfen.”

“Bu kıyafetler sana uymuyor ama yine de güzelsin.”

“Bu nedir ya göz zevkim gitti.”