Ana sayfa Güncel Haberler Sinan Tuzcu’yu Sen Anlat Karadeniz’den sonra tanıyabilene aşk olsun!

Sinan Tuzcu’yu Sen Anlat Karadeniz’den sonra tanıyabilene aşk olsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Mustafa karakterine hayat verdi. 24 Ocak 2018 tarihinde başlayan ve 13 Kasım 2019’da final yaparak veda eden dizi, toplam 64 bölüm olarak yayınlandı. İzleyicilerin hafızasında hem olumlu hem de olumsuz yönleri ile hala taze olan Sen Anlat Karadeniz’de Mustafa karakterini başarıyla canlandıran Sinan Tuzcu, sonrasında başka bir projede gözükmedi.

Denize tutkulu olan ve teknesiyle de sıklıkla sosyal medyada paylaşım yapan ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, saç ve sakallarının uzamasıyla da Mustafa karakterinden bambaşka bir hale büründü. Ünlü oyuncunun dizideki imajının daha iyi olduğunu düşünenler de az değil.

Sosyal medyadan zaman zaman yaptığı paylaşımlarla mesaj da veren oyuncu, ünlü düşünür Friedrich Nietzsche’nin bir sözünü paylaştı…

“..Sen dipsiz bir kuyuya uzun uzun baktığında, dipsiz kuyu da sana bakar.” şeklindeki sözüyle aşağıdaki fotoğrafı yayınlayan Sinan Tuzcu, “Friedrich Nietzsche demiş bunu, valla bak, uydurmuyorum, harbi yani” diye yorum yaptı.

Sinan Tuzcu'yu Sen Anlat Karadeniz'den sonra tanıyabilene aşk olsun! 7