Ana sayfa Sinema Selin Şekerci ve Kubilay Aka’yı bir araya getiren Annesinin Kuzusu sete çıktı!

Selin Şekerci ve Kubilay Aka’yı bir araya getiren Annesinin Kuzusu sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Son yılların dikkat çekici iki genç oyuncusu olan Selin Şekerci ve Kubilay Aka bir sinema filminde bir araya geliyor. Annesinin Kuzusu isimli film için tüm hazırlıklar tamamlandı, çekimlere başlandı.

Yönetmenliğini yine son dönemin ön plana çıkan ismi olan Umut Evirgen’in üstlendiği filmin başrollerinde Selin Şekerci ve Kubilay Aka’nın yanı sıra usta oyuncu Necip Memili ve Hatice Aslan da var. Bu üç başarılı ismin bir araya gelmesi hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

Filmin kadrosundaki çok önemli bir isim de senaryosunu kaleme alan Feride Çiçekoğlu. Usta senarist bugüne kadar bugüne kadar Suyun Öte Yanı, Umuda Yolculuk, Melekler Evi gibi başarılı sinema filmlerinin hikayesine imza attı. En unutulmaz filmi ise 1989 yılında çekilen Uçurtmayı Vurmasınlar oldu. Uçurtmayı Vurmasınlar, Antalya Altın Portakal Ödülleri’nde dört kategoride ödüle layık görülürken Uluslararası İstanbul Film Festivali ve Akdeniz Ülkeleri Film Festivali’nde dereceye girdi.

Selin Şekerci ve Kubilay Aka’yı bir araya getiren Annesinin Kuzusu sete çıktı! 7

Annesinin Kuzusu isimli filmin hikayesiyle ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak Kubilay Aka kısa süre önce gazetecilere yaptığı bir açıklamada filmin uluslararası festivallere katılacağını söyledi.

Kavak Yelleri dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Selin Şekerci, bugüne kadar pek çok başarılı projede yer aldı. Başarılı oyuncu son olarak BluTV için çekilen, 1960’lı yıllarda Yeşilçam’ın en parlak dönemini anlatan Yeşilçam dizisinde Mine karakterine can verdi.

Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisinde Bulut karakterini canlandıran Kubilay Aka da Vatanım Sensin dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu Aşk 101 dizisindeki rolüyle başarısını perçinledi.