Ana sayfa Sosyal Medya Umut Evirgen’in Annesinin Kuzusu filminin setinden gelen fotoğraflar heyecan yaratıyor!..

Umut Evirgen’in Annesinin Kuzusu filminin setinden gelen fotoğraflar heyecan yaratıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Senaryosunu Feride Çiçekoğlu ve Umut Evirgen’in beraber yazdığı, yönetmenliğini Umut Evirgen’in üstlendiği ‘Annesinin Kuzusu’ filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Kadrosunda Selin Şekerci, Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan ve Tansu Taşanlar’ın yer aldığı filmin setinden gelen fotoğraflar heyecan yaratıyor.

Geçtiğimiz sonbaharda seyirciyle buluşan Kimy ’ filmiyle beğenileri toplayan Umut Evirgen’in yeni filmi ‘Annesinin Kuzusu’nun konusu hakkında henüz çok  net bir bilgi yok.

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin oyuncularından Kubilay Aka instagram hesabından Umut Evirgen ile birlikte bir fotoğraf karesini paylaşarak, ‘Ve Kayıt!’ notunu düştü.

Umut Evirgen'in Annesinin Kuzusu filminin setinden gelen fotoğraflar heyecan yaratıyor!.. 8

En son Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisinde ‘Bulut’ karakterini canlandıran Kubilay Aka Oğlum dizisinin geçtiğimiz haftaki finalinin ardından hiç dinlenmeden yeni filmi için hemen sete çıktı.

Umut Evirgen'in Annesinin Kuzusu filminin setinden gelen fotoğraflar heyecan yaratıyor!.. 9

Filmde, Kubilay Aka ile birlikte Selin Şekerci, Necip Memili, Hatice Aslan ve Tansu Taşanlar rol alıyor. Annesinin Kuzusu filminin senaryosunu Umut Evirgen ile birlikte, aynı zamanda 1989 yılında çekilen ve birçok ödüle layık görülen unutulmaz film Uçurtmayı Vurmasınlar’ın senaryosunu yazan Feride Çiçekoğlu yazıyor.

Bugüne kadar birçok başarılı filme imza atan Çiçekoğlu’nun kaleminden çıkan Annesinin Kuzusu,  tamamlandığında film festivallerine katılacak.