Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya makyajsız, en doğal haliyle tatilde aşk pozu verdi…

Serenay Sarıkaya makyajsız, en doğal haliyle tatilde aşk pozu verdi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Artık ne yapsa olay haline gelen bir isim Serenay Sarıkaya. Küçük yaşlarından beri oyunculuk yapan Sarıkaya, pek çok farklı yapımla izleyici karşısına geldi ama onu en meşhur eden dizisi Medcezir oldu. Ardından Fi dizisinde rol alan oyuncu, uzun süredir ekranlardan da uzak. Fakat Alice Müzikali ile gündemden düşmedi.

Ayrıca Netflix için çekilen ve Burak Deniz ile başrolünde oynadığı Şahmaran dizisi ile konuşuluyor. Henüz dizi yayınlanmadı ancak ikinci sezon çekimleri başlamak üzere. Sarıkaya, projesi olmasa da gündemden düşmeyen biri. Zira yüzü olduğu kimi markaların reklamlarıyla izleyici karşısına geliyor. Sosyal medyadan da yaptığı paylaşımlarla gündem olmayı sürdürüyor.

Sarıkaya, son olarak Fox TV’de ekrana gelen İbrahim Selim İle Bu Gece programının ilk konuğu olmuştu. Bir süre önce Youtube kanalında yayınlanan program Fox’a geçmişti. Youtube’daki yayınında Alice Müzikali’nde oynayan Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Şükrü Mola ile programa konuk olmuştu.

Her katıldığı programda kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olmakta Sarıkaya. Şu sıralar ise yorucu çalışma temposunun ardından tatile çıktı. Bir süredir Umut Evirgen ile aşk yaşayan Sarıkaya, tatilde en doğal haliyle sevgilisiyle çekilen bir pozuyla dikkatleri çekti.

1 Temmuz’da 30 yaşına giren oyuncuya sevgilisi Umut Evirgen, instagram hesabından aşağıdaki fotoğrafla doğum günü kutlaması yaptı. İkilinin bu pozları, sosyal medya çokça konuşuldu. Özellikle Serenay Sarıkaya’nın tamamen makyajsız ve tatildeki en doğal haliyle verdiği pozu, hayranlarından beğeni almakta.

Oyuncuyu hep makyajlı, son derece bakımlı gören hayranları, tatilde ise en doğal haliyle görme imkanı buldu. Evirgen, Sarıkaya’nın doğumgününü “İyi ki doğdun bir tanem” notuyla kutladı.

Serenay Sarıkaya makyajsız, en doğal haliyle tatilde aşk pozu verdi... 7

Aslında bu paylaşım aynı zamanda ikilinin aşkını da ortaya çıkaran bir ayrıntı oldu! Bir süredir birlikte oldukları konuşulan ancak arkadaş olduklarını belirterek ilişkilerini yalanlayan ikili, bu paylaşım ile kabul etmiş oldular! Oyuncunun hayranları için de sürpriz bir fotoğraf oldu ve ikili birlikte tatildeki bu pozlarıyla ilişkilerini de cümle aleme ilan etmiş oldular…