Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’taki performansından eser yok! Çarpışma dizisi Elçin Sangu’ya ağır mı geldi?

Kiralık Aşk’taki performansından eser yok! Çarpışma dizisi Elçin Sangu’ya ağır mı geldi?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Daha önce ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’, ‘Bir Aşk Hikayesi’, ‘Kurt Seyit ve Şura’ gibi dizilerde rol alan Elçin Sangu’nun yıldızı 2015 senesinde yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle parlamıştı.

İki sezon süren bu dizide partneri Barış Arduç ile izleyenlerin hala özlediği bir uyum yakalayan Elçin Sangu, ‘Defne’ karakteriyle adeta kariyerinin zirvesini gördü ve büyük bir hayran kitlesi edindi.

Kiralık Aşk'taki performansından eser yok! Çarpışma dizisi Elçin Sangu'ya ağır mı geldi? 8

Kiralık Aşk bittikten sonraki projeleri merakla beklenen Elçin Sangu’nun ilk tercihi internet dizisi oldu ve Blu TV’nin bir vampir hikayesini anlatan ‘Yaşamayanlar’ dizisinde rol aldı. Bu arada Barış Arduç ile ‘Mutluluk Zamanı’ adlı sinema filminde tekrar bir araya gelerek hayranlarını sevindirdiler.

Bu arada televizyon projesi de heyecanla beklenen oyuncunun adı ‘Gülizar’ ve ‘Can Kırıkları’ dizileri için geçti. Hatta anlaşma sağlandığı ama Elçin Sangu’nun talepleri nedeniyle bu anlaşmaların bozulduğu haberleri geldi.

Her iki dizi de başka oyuncularla yayınlandı ve kısa sürede final yaparak ekranlara veda etti. Bu iki dizide oynamayarak bir bakıma kendisini kurtarmış olan Elçin Sangu da sonunda ‘Çarpışma’ dizisinden gelen teklifi kabul etti ve ekranlara döndü.

Kiralık Aşk'taki performansından eser yok! Çarpışma dizisi Elçin Sangu'ya ağır mı geldi? 9

Ancak, Elçin Sangu’nun bu dizideki performansı da zaman zaman ciddi eleştiriler alıyor.

Sangu’nun daha çok romantik komedi dizilerinde başarılı olduğunu savunan izleyiciler ‘Çarpışma’ gibi dram-polisiye karışımı aksiyonlu bir dizi için uygun olmadığını ve bu dizinin ona ağır geldiğini düşünüyor. İzleyicilere göre; çok donuk ve soğuk oynayan Elçin Sangu’nun bu performansı Zeynep-Kadir aşkına inanılmasına da engel oluyor. Kadir- Zeynep sahneleri birçok izleyiciye samimi gelmiyor. İzleyenler Kadir’in Veli ile olan hesaplaşma sahnelerini daha çok beğeniyor.

Bazı izleyiciler ise; Sangu’nun oynadığı karakter gereği bu kadar soğuk durduğunu savunuyor.

Partneri Kıvanç Tatlıtuğ’un karşısında çok iyi bir performans sergilemediği düşünülen Elçin Sangu’nun bu dizi bittikten sonra kariyerinin nasıl şekilleneceği ve rol alacağı projelerin başarısı da merak ediliyor.