Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi yanıtladı; “Akrep Burcu Mart ayında kiminle ilişkisine son verecek?”

Şenay Devi yanıtladı; “Akrep Burcu Mart ayında kiminle ilişkisine son verecek?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube kanalındaki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi Mart ayı burç yorumunda Akrep burcu için şunları söyledi;

Sevgili Akrepler, bu ay sizler için eş ve arkadaş ilişkileri ile ilgili konularda olumlu gelişmeler söz konusu, problemlerin gerçek kaynağına inebilir sorun yaşadığınız insanlarla ilişkilerinizi kendi isteğinizle bitirebilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde sizi test eden insanların öfkelenmenize neden olacağını unutmadan hareket ederseniz maddi anlamda zarar görmemeyi başarısınız.

Bu ay özel hayatınızda huzurlu ve keyifli gelişmeler söz konusu, partnerinizle huzurunuzu kaçıran olayları dengelemek için biraz sabırlı olup çaba göstermeniz yeterli olacak. Yalnız Akrepler, dostlarınız aracılığıyla tanıyacağınız birisi daha önce hissetmediğiniz duyguları hissetmenize yol açabilir.