Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler, Canevim ve Baraj! Biran Damla Yılmaz hep aynı şeyi yapıyor!

Kırgın Çiçekler, Canevim ve Baraj! Biran Damla Yılmaz hep aynı şeyi yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz’ın yer aldığı 3 dizi projesinin ortak özelliği de ağır bir dram içermeleri… Kırgın Çiçekler, oyuncu adına hayatının en önemli işi. Çünkü oyunculuğu bu sette öğrendi. Adeta bir okul gibiydi.

Biran Damla Yılmaz, 2019 yılında uzun bir aradan sonra ekrana Canevim ile döndüğünde çok iddialıydı. Ancak yapım beklenen başarıyı gerçekleştiremedi. Baraj dizisi ise oyuncu adına büyük şans. Belki 2 bölümü yayınlandı ve pandemi nedeniyle yarıda kalmış olabilir, fakat akıllardan çıkmadığı da kesin.

Biran Damla Yılmaz’ın bu 3 dizisinin ortak yanı da dram işleri olması. Yani canlandırdığı karakterlerin bir derinliği var. Oyuncu, derinlikli karakterler canlandırmayı daha çok seviyor.

Kameralara konuşan Biran Damla Yılmaz, dram projeleri sayesinde stresini atabildiğini ifade etti. Oyuncu, şöyle konuştu:

“Duyguların en yüksek, en yoğun hali. Ayrıca inanılmaz stres atıyorsun. Bilemiyorum, belki de yıllardır dram oynadığım için kendimi ona daha yakın hissediyorum. Göreceğiz. Farklı türdeki işlerde de yer almayı isterim tabii ki ama dram, yerini hâlâ koruyor.”