Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler dizisi sayesinde hayatı değişti!

Kırgın Çiçekler dizisi sayesinde hayatı değişti!

tarafından ker_def

Kırgın Çiçekler dizisinin Biran Damla Yılmaz için anlamı büyük!

2014 yılında Yasak isimli diziyle ekran kariyerine başlayan Biran Damla Yılmaz, daha sonra Beyaz Yalan isimli dizide yer almıştı.

Ardından ise Kırgın Çiçekler dizisindeki Eylül karakteri geldi. 113 bölüm boyunca dizide başarıyla rol alan Yılmaz, bu yapım sayesinde de adını geniş kitlelere duyurmayı başardı.

2015-2018 yılları arasında devam eden dizinin ardından bir süre dinlenen Biran Damla Yılmaz, şimdilerde ise atv ekranında Canevim dizisinde Ceylan karakterine hayat veriyor.

Biran Damla Yılmaz, Milliyet Cadde’nin sorularını yanıtladı. Kırgın Çiçekler dizisinin kendisi için anlamını da şu sözlerle ifade etti:

“İlk başrolünde olduğum proje, o yüzden benim için her zaman yeri çok ayrı olacak. Uzun soluklu bir projeydi ve bana çok şey öğretti.”

Kırgın Çiçekler dizisinden sonra uzunca bir süre ekranda gözükmeyen ünlü oyuncu, bu süreçte ne yaptığını ise şöyle anlattı: “Gezdim, gördüm, yenilendim ve en önemlisi dinlendim diyebilirim. Zaten çok da yerinde durabilen bir insan değilim. O yüzden zaman bana biraz hızlı geçti.”