Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz adeta dramın dibine vurmuş, içinden çıkamıyor!

Biran Damla Yılmaz adeta dramın dibine vurmuş, içinden çıkamıyor!

tarafından ker_def

Canevim dizisinde, atv ekranlarında Biran Damla Yılmaz’ı hüzünle izleyen çok sayıda izleyici var. Ceylan’ın gözyaşları karşısında ekran başına oturan birçok izleyici de gözyaşı döküyor.

Canevim her ne kadar reytingleriyle beklentileri tam olarak karşılayamadı ise de hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir yapım konumunda.

Aras Aydın ve Özgür Çevik ile başrolde yer alan Biran Damla Yılmaz, Canevim dizisini Ceylan karakteri için tercih etmiş.

“İnsanlara garip geliyor ama ben dram oynamaya bayılıyorum. Yanlış anlaşılmasın, normalde böyle değilim. Fakat o sahneler bir şekilde beni rahatlatıp, deşarj ediyor artık. Severek yapıyorum, keyfini çıkararak oynuyorum. Bu yüzden de ‘Canevim’de yer almayı çok istedim” diyerek dizide olmayı neden kabul ettiğini açık şekilde anlatan Biran Damla Yılmaz, Kırgın Çiçekler’den sonra yine ekranda izleyiciyi ağlatan bir noktada

Milliyet Cadde’nin sorularını yanıtlayan Biran Damla Yılmaz, Ceylan karakteri ile adeta kendini buldu. Tabii ki o da Ceylan gibi sulu göz birisi değil ama oynamak istediği rolde bu…

Yılmaz, “Ceylan gözyaşı döküyor ama sıcacık çok tatlı bir ailesi var ve onlar küçük şeylerden de çok mutlu olmasını başarıyor. Yeri geliyor gülüyor ve eğleniyorlar. Sevgiler artarak büyüyor. O yüzden dizimiz çok sevildi, çok da iyi gidiyor” diyerek durumdan memnun olduğunu ifade etti.

Hem sıcacık bir aile hem de tutkulu bir aşk Canevim dizisini öne çıkartacak mı bilinmez ama Biran Damla Yılmaz için Ceylan karakterinin kariyerinde önemli bir kilometre taşı olacağı belli.

Dram projelerinin oyuncunun üzerine yapışmakta olduğu da görülmekte. Bu durum ileride farklı rol tekliflerini engeller ise şaşırmamak lazım.