Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, sonunda Camdaki Kız’ın kasvetli ortamından kurtuldu

Burcu Biricik, sonunda Camdaki Kız’ın kasvetli ortamından kurtuldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik, geçen sezon başlayan Camdaki Kız isimli dizide canlandırdığı Canan karakteri ile gönülleri kazandı.

Başarılı performans ortaya koyan ve Feyyaz Şerifoğlu ile de iyi bir uyum yakalayan oyuncu, trajedik sahneleri ile çok konuşulan dizide birçok sahnede gözyaşı döktü.

Dizi hayranlarının Nalan karakterinin başına gelenler nedeniyle birçok sahnesinde ağladığı Camdaki Kız, ağır bir dram yapımı. Set arkasında oyuncular çok eğlenceli bir şekilde çekimlerde yer alsa da, yoğun ve yorucu bir çalışma yapılıyor.

Camdaki Kız dizisinin kasvetli hikayesinden bir süre ayrı kalan ve set yorgunluğunu atan Burcu Biricik, Şile’de bulunan hayvan barınağını ziyaret etti. Barınakta yardıma muhtaç hayvanları besleyen ve onlara sevgisini sergileyen oyuncu, eşi Emre Yetkin ile birlikte keyifli anlar yaşadı.

Program Bein Connect platformunda Arkadaş Canlısı ismiyle yayınlanıyor… Barınakta yardıma ihtiyacı olan eşekler, atlar ve develer bulunuyor. Burcu Biricik de hayvanlar ile yakından ilgilendi ve onlarla birlikte keyifli anlar geçirdi.