Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Kırgın Çiçekler’in ‘Meral’i Aleyna Solaker ekranlara geri dönmek istiyor!

‘Kırgın Çiçekler’in ‘Meral’i Aleyna Solaker ekranlara geri dönmek istiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara üç yıl önce veda eden ‘Kırgın Çiçekler’ dizisinde canlandırdığı ‘Meral’ karakteri ile adından sıkça söz ettiren Aleyna Solaker en son, ekran macerası kısa süren ‘Hizmetçiler’ dizisinde ‘Çiçek’ karakterini canlandırmıştı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan genç oyuncu Gardırop Magazin Dergisi’nin Eylül ayı sayısına kapak oldu. Pandemi döneminde dinlenme fırsatı bulduğunu ve yeni projelerde çalışmak için hazır olduğunu belirten Aleyna Solaker; “Pandemiden dolayı kapanıp kendi kendimize kaldığımız uzun bir dönemin ardından, şimdi dikkatli olarak sosyalleşebildiğimiz bugünlerde, ailemi ve arkadaşlarımı görebildiğim için çok mutluyum. Oturup iyice dinlendiğim için de çalışmaya hazırım. Evde puzzle çok yapardım, ama ona da ara verdim; sanırım şu an daha fazla yemek yapmaya başladım. Anneme gidip tarifler alıp deniyorum hep” açıklamasını yaptı.

'Kırgın Çiçekler'in 'Meral'i Aleyna Solaker ekranlara geri dönmek istiyor! 4

Çocukluk düşlerini süsleyen oyunculuk dünyasında emin adımlarla ilerlemeye oldukça kararlı olan genç yıldız, röportajda, hayallerini, oyuncu olmayı, aşkı ve hakkında tüm merak edilenleri samimiyetle anlattı. Çocukluğundan itibaren oyuncu olmanın hayalini kurduğunu söyleyen Solaker, “Çocukluğumdan beri istediğim için bunu yapmak bile beni çok heyecanlandırıyor; çünkü istediğim ve hayalini kurduğum bir şeydi oyuncu olmak. O yüzden her oynadığım rolde, daha fazla heyecan ve mutluluk duyuyorum. Çok enerjik biriyim, ancak modum düşünce çok kötü oluyorum; asla ortası yok maalesef. Galiba bütün duyguları hep en yüksek şekilde yaşıyorum ve her şeyden hemen bıkabileceğimi düşünüyorum. En sevdiğim şeyler gezmek ve eğlenmek” şeklinde konuştu.

blank

Peki genç oyuncu kendisini başarılı buluyor mu? “Yaptığım her işi, elimden geldiğince çok iyi yapmaya çalışıyorum, en ufak şeyi bile. Bu yüzden ‘ben çok başarılıyım’ diyemem; kendim mutlu olduğum sürece iyiyim diyebilirim. Yeni bir proje geldiğinde önce menajerimle direkt konuşuyoruz. Hemen ona sorarım, zaten beni iyi tanıdığı için rahatlıkla anlaşabiliyoruz. Senaryo ve rolüm içime siniyorsa, benim için uygun demekir.”

Fit görüntüsüyle de dikkat çeken oyuncunun özel bir egzersiz  rutini var mı? “Pandeminin ilk zamanlarında ve öncesinde de pilates yapardım, ama genelde heveslenip 2–3 ay disiplinli bir şekilde yapıp bırakanlardanım. Sonra yine başlıyorum. Beslenmeye gelince de hafta sonları dışında, son 2 senedir tek öğün yiyorum; ama tek öğün dediğime bakmayın, o biraz tek seferde 2 öğün gibi olabiliyor. Hafta sonları ise 2 öğün yiyorum; sağlıklı ya da sağlıksız olması pek fark etmiyor açıkçası.”

blank

Şu sıralar gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu belirten oyuncu, “Senaryoları okuyup değerlendiriyoruz. Ben de bu sene yeniden çalışmaya başlamak istiyorum. O yüzden yakında ekranlarda olabilirim diyebiliriz” açıklamasını yaptı.