Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik binbir surat haliyle şaşırttı!

Burcu Biricik binbir surat haliyle şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu akşam Kanal D’de ikinci sezonuyla ekranlara geri dönecek olan ‘Camdaki Kız’ disizinde canlandırdığı ‘Nalan’ karakteri ve performansıyla dikkat çeken oyuncu Burcu Biricik, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla herkesi şaşırttı.

İnstagramda 3 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu, aynı zamanda bir kozmetik markasının da reklam yüzü. Bu marka için objektif karşısına geçen Burcu Biricik, farklı renklerde peruklar taktı. Ünlü oyuncu bu fotoğraflarını instagram hesabından da paylaşarak, ‘Curcu’nun ellimsi tonu’ yazdı.

Burcu Biricik binbir surat haliyle şaşırttı! 9

Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan fotoğraflara ünlü yıldızın hayranları, “‘İşte şimdi tam oyuncak bebek olmuşsun’, ‘Her tonu muhteşem!’, ‘En çok sarı saç yakışıyor’, ‘Güzele her renk yakışır'” şeklinde yorumlarda bulundular.

Burcu Biricik binbir surat haliyle şaşırttı! 10

Oyuncu şu sıralar pek çok heyecanı bir arada yaşıyor; Rol aldığı ‘Camdaki Kız ‘ dizisinin ikinci sezonu bu akşam Kanal D’de başlayacak, izleyici diziyi merakla bekliyor. Öte yandan Burcu Biricik’in Pınar Deniz ve Aras Aydın’la baş rolü paylaştığı ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’ filmi de 10 Eylül’de sinemaseverlerle buluşacak. Galası dün akşam gerçekleştirilen BluTV ve Bir Film’in ortak yapımcılığındaki film eleştirmenlerden övgü dolu yorumlar aldı.

Burcu Biricik binbir surat haliyle şaşırttı! 11

Yetenekli oyuncu aynı zamanda geçtiğimiz günlerde hayranlarına, Netflix için çektiği ve performansı ile çok beğenilen ‘Fatma’ dizisinin ikinci sezonunun da olacağının müjdesini vermişti.