Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz başarısının sırrını açıkladı; “Rus kültüründen gelen koyu bir disipline sahibim!”

Alina Boz başarısının sırrını açıkladı; “Rus kültüründen gelen koyu bir disipline sahibim!”

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’de yayınlanan ‘Maraşlı’ dizisinde canlandırdığı ‘Mahur’ karakteri ile gönüllerde taht kuran yetenekli oyuncu Alina Boz, kapağında yer aldığı  Lofficiel Türkiye Dergisi’nin  Eylül sayısına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir süredir Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşayan Boz, “Aşkın bir dersi olsaydı tecrübesi olmayanın öğrenebileceğini sanmıyorum. Herkes sınıfta kalırdı. Aşkın en temel kuralı bir birine saygı duymak bence. Zaten ilk ders de kesinlikle saygı olmalı” açıklamasını yaptı.

Alina Boz başarısının sırrını açıkladı; "Rus kültüründen gelen koyu bir disipline sahibim!" 7

“Çocukken oyunculuk gibi veteriner ve pilot olmayı da hayal ederdim” diyen genç yıldız, “Hiçbir zaman masa başında çalışmak istemedim. Hep özgür ruhumla birebir odaklı meslekler düşledim. Gerçekleştiği için şanslıyım” şeklinde konuştu. Alina Boz, “Kadınsız hiçbir şey olmaz; kadın doğurucudur, öğreticidir. Kadınsız bir dünyanın var olmasına imkan yok. Bir insana 40 yaşında doğayı, hayvanı ve kadını sevmeyi öğretemezsin” dedi.

Alina Boz disiplinli bir kişiliği olduğuna dikkat çekerek, “Rus kültüründen gelen koyu bir disipline sahibim. Kendimi kolay kolay bırakmam. Elimdeki ipleri gevşetmem. Annem ve anneannemden böyle öğrendim. Arkadaşlarım gezip tozarken, hep çalışırdım” şeklinde konuştu.